A Magyar Hírlap újságírója szerint már önmagában az hazugság, hogy a Kádár-rendszerben megtörténhetett volna olyan, hogy egy őrnagy magához hív egy bakát és felolvas a róla szóló jelentésből. Bayer szerint, ha már "S. Lajos elkövető" beleállt a buliba, akkor szólhattak volna neki, hogy a legalapvetőbb részletekre ügyeljen.

Bayer többek közt azt fejtegeti, ha Orbán Viktor ellen lett volna bármi terhelő, akkor az már az elmúlt 25 évben napvilágra került volna, legkésőbb akkor, mikor

"Gyurcsány még Putyin tenyeréből vacsizott és egyetlen célja volt Orbán eltüntetése a (köz)életből..."

Bayer szerint ugyanakkor nincs értelme kérdéseket feltenni, mert ez már az irracionalitás terepe. Az egyetlen racionális elem, hogy Simicska azoknak lett az ügynöke, akik el akarják mozdítani a kormányt bármi áron. Így szerinte Simicska barátsága most érett be Puch László MSZP-s politikussal.

Véleménycikkét azzal zárja, már csak azt nem érti, hogy "S. Lajos" médiabirodalmának eddig ingadozó munkatársai még mire várnak.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Arra azért érdemes figyelni, hogy aki nem állt kötélnek az állambiztonsági szolgálatok " felkérésére" az valószínűleg nem mehetett volna az ELTE-re sem - mint orbánc fősperma !
Csak úgy megjegeztem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egon1
"Boros Péter" ...bekérettem Orbán aktáit,és semmi nem utalt arra hogy ő beszervezett ügynök lett volna !
Valamelyik állítás szerintem nem igaz.!,...Feltételezve,ha itt valaki hazudik az azt sejteti hogy mindketten hazudnak.! Boros tudja az igazat,és ez által,Orbánt a markában tartja,de még az sem lehetetlen hogy Boros volt az aki kiszolgáltatta az Oroszoknak,a kompromitálhatók,névsorát,és így direkt, zsarolási lehetőséget adott át a megbízóinak.!...Mind ezek figyelembe vételével, "lehetséges?" hogy egyre inkább annak van igaza,aki azt állítja,hogy az ilyen Schmidt-Boros féle volt III/III-as esetleges- ügynökök ,még az úgynevezett rendszerváltás után is ,a,zsarolhatóságuknál fogva (HAZAÁRULÁST) követtek el.!!!
bencemacska
@egon1: ma, 21:16

Ne feledd el, hogy Boross haverja volt titok miniszter, mikor ő belügyminiszter. Utána meg ME volt! Minden lehetősége meg volt a kutakodásra és eltüntetésre!!!
bencemacska
@bencemacska: tegnap, 21:47

Igazad van, de ne feledd el, amikor OV elmondta híres-hírhedt beszédét a temetésen, felhívta magára a figyelmet.
És akkor még ott ültek a szovjet megfigyelők a BM-ben, és azt néztek meg, amit akartak! Mennyibe került másolatot csinálni, vagy az eredetit magukhoz venni!
bencemacska
Bocs. ezt jól mellé nyomtam!!! Ez egon1-nek szólt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.