A Spar próbált kiskaput találni, hogy legalább részben megkerülje a vasárnapi zárva tartást. A benzinkutakhoz telepített üzletetekre ugyanis nem vonatkozott eddig a vasárnapi nyitvatartási tilalom. Ennek akar most véget vetni a kormány – írja a hvg.hu.

A Spar már 2013 óta üzemeltet üzleteket OMV-benzinkutaknál, azonban a vasárnapi zárva tartás hatályba lépéséhez közeledve újabb három hasonló, éjjel-nappal nyitva tartó üzlet megnyitását tervezték. Annyira komolyan gondolták, hogy például a Thököly úti City Sparban már tábla hirdette, hogy a legközelebbi, vasárnap is nyitva tartó egység a Hungária körúti Spar Express OMV lesz.

A kormány viszont rövidre zárja a kérdést: egy Rogán Antal által kedden benyújtott módosító javaslat kizárná, hogy olyan kiskereskedelmi egység működjön a benzinkúton vasárnap, amely nem értékesít üzemanyagot.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Azokat kellene bezárni, akik ezt a vasárnapi zárva tartást kitalálták!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Ez szerintem már "csak" egy pótcselekvése az Orbán kormánynak. Mert valóban rosszindulatnál többet nem lehet a mostani intézkedéseiknél felfedezni. Előre bosszút állnak az embereken és mindenhol megnehezítik az életüket. Tudják, hogy a seggükbe rúgnak most már. Nem beszélve arról, hogy talán készülnek valamire ezzel a nagy üzletbezárással. Mert azt hallottam, hogy ha bedől az állam az már alapot add arra, hogy egy rendkívüli állapotot hirdessenek ahol a törvényesség megmaradt része sem fog érvényesülni. Mert az tudjuk, hogy erre felkészült már Orbán. Mert már mindenki megbukott, mégsem látom menekülni őket. Miért ?
mate03
@ferii: Tudatosan hazug rabló,az embereket nem becsülő,korrupt,senkiházi banda!
havasigyopár
Javaslom nekik, tegyenek be egy OLTÁRT a boltba, mindjárt nyitva lehetnének.
herczeg0210
Nem nyugszik a Fidesz. Akkor sem fog nyugodni ha már elzavartad. Majd meglátod, micsoda ramazurit fog csinálni!!!
tivoli
@kamazuka: ma, 03:03
Kifejezetten jó ötlet, ebbe bele se köthetne a kormány. A biztonsági személyzet nem bolti eladó, rájuk nem vonatkozik a tiltás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.