Az MTVA jövő hét hétfőtől nem közvetíti a parlamenti üléseket – írja Klubrádió. Az értesülést az Országgyűlés Hivatalának sajtóosztálya is megerősítette.

Korábban az állami média a Duna Tv-n közvetítette az országgyűlés eseményeit. Mostantól viszont már csak a parlamenti honlap élő közvetítése révén lesz mód nézni az üléseket. Emellett a Magyar Rádió MR5 Parlamenti adóján műholdas és internetes sugárzás által élőben hallgatható minden ülés, illetve egy P+ nevű kereskedelmi televízió is élőben sugározza majd.

Az MTVA azt közölte, ők a továbbiakban a napi híradásokon túl az m1-en szerdánként jelentkező, Parlamenti Napló című műsorban számolnak csak be az országgyűlés munkájáról.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nekem "cenzúra" szaga van ennek is...a polgár még csak véletlenül se lássa mit művelnek azok az emberek akiket felhatalmazott a szavazatával...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Az ellenzéknek legalább a parlamentben lehetőségük volt számon kérni Orbánon a tetteit. Legalább láthatták az emberek, hogy nagy a baj. Na ennek vége.
m.macskosz
Ilyesmi előfordulhat egy demokráciában?!
Közpénzből fenntartott közszolgálati televízió nem köteles közvetíteni a választó és adózó állampolgárokat az ország ügyeiben ténykedők döntéseit?!
Igaz ugyan, hogy hányingert kapok tőlük, ezért nem nézem a parlamenti közvetítéseket, de ne vonják meg a jogaimat! Nézni nem vagyok köteles, de legyen jogom, hogy vágatlanul nézhessem!
papa.49
@m.macskosz: Orbánisztánban már nincs demokrácia...
human
Remélem perelhető lesz, hogy közpénzből fidesz tévét csináltak. Gyakorlatilag az ellenzéki szavazók is fizetik a fidesz tévé minden egyes alákérdezős seggnyaló Óbersovszkyjának fizetését, prémiumát.
kukac50
A parlamentben cirkusz van, szinte minden nap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.