Az utóbbi hetek híreit néhány pénzintézettel kapcsolatos botrány uralta. Mint kiderült: a Buda-Cash-ügy nem elszigetelt jelenség, legutóbb a Quaestor nyíregyházi irodája elõtt kígyózó sort mutatta a Nyíregyházi Televízió Híradója. Az országos sajtóban olvashattuk, számos önkormányzat is nehéz helyzetbe került, mivel pénzük az érintett fiókok számláin vannak. Kíváncsiak voltunk, hogy mindez érintheti-e Nyíregyházát. – Nyíregyháza pénze biztonságban van – tájékoztatta lapunkat Loványi Ágnes, a Polgármesteri Hivatal portfólió referatúrájának vezetõje. – Más önkormányzatokkal szemben, Nyíregyháza nem megy bele semmilyen kockázatos pénzügyi tranzakcióba, még az esetleges nagyobb haszon reményében sem.

Forrás: nyiregyhaza.hu
Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
M Narancs :
A fotón sorbanálló keményen dolgozó kisembereket látunk ahogy tömegesen szeretnék elhelyezni mergtakarításaikat a piros -fehér pénzintézetnél . A nyitást várják .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.