A titkárságvezetőjével osztozott korábban a párizsi luxusban Hende Csaba honvédelmi miniszter – írja a Blikk. A kétfős delegáció hotelköltsége 252 ezer forintra rúgott a francia fővárosban, ami még az ötcsillagos párizsi luxusszállodák között is kiemelkedően drágának számít.

A lap szerint két eset lehetséges: vagy közös szobában töltötték az éjszakát, ami pikáns, ugyanis Hende Csaba akkor még házasságban élt. Vagy külön szobában aludtak, akkor viszont miért járt ugyanolyan ellátás a titkárságvezetőnek, mint a kormánytag politikusnak – teszik fel a kérdést.

A tárca honvédelmi és nemzetbiztonsági okokra hivatkozva semmit sem árult el az útról a Blikk közérdekű adatigénylésére, így azt sem, hogy melyik szállodában szálltak meg, és hogy Szajlai Mónika milyen egyéb külföldi kiküldetésekre kísérte el főnökét, Hende Csabát.

A konzervatív politikus és 17 évvel fiatalabb partnere állítólag egy ünnepi Liszt-koncertet látogatott meg, és a beszámoló szerint részt vettek egy szentmisén is. Ami még pikánsabbá teszi az utazást, hogy Hendéék nemcsak az '56-os forradalom évfordulóját ünnepelhették meg Párizsban, hanem Szajlai születésnapját is.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Vida Ildikó tolmácsot kért ! Hende polgár vitt magával francia tudással rendelkező munkatársat , nincs ebben semmi , van aki rosszul mondja , de van aki rosszul érti !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
@m.macskosz: Ötvenes , hatvanas évek? Miről beszélsz? Mit gondolsz hány éves vagyok én, talán nyolcvan felett? Azt hiszem nincs más hátra mint szép álmokat kívánni neked.
Aztán majd holnap, ha gondolod, rendezhetjük sorainkat.
m.macskosz
@világlátó: "Kell egy normális , kulturált magyar honvédség vagy nem kell?"
Bocs, de muszáj szunyálnom, nekem korán csörög a vekker.
Zárszóként, részemről: nem kellene semmiféle hadsereg, ha emberek.
ismétlem: EMBEREK élnének a Földön. Sajnos, nem így van.
magyarbakancs
Drága pénzen k*rtál Csabika?
A b*szás állami titok?
világlátó
@m.macskosz: Magad is láthatod, amióta ember él a földön, együtt jár vele a harc az életért, az életet adó területért, majd a hatalomért, aztán előről az életért, a területért...stb. Hogy kell - e hadsereg, vagy sem, ez nem kérdés. Hogy milyen legyen, az már komoly kérdés. Látod magyarbakancs egyszerűbb oldalról kérdez.
dr lópicigáspár
"Párizsban szép a nyár,
A Grand Boulvard fényárban áll,
Sétára vár a Szajna-part,
A kis ...is épp arra tart."
kukac50
Nem baj az,hogy kéjutazáson volt,az a baj,hogy az adófizetők pénzén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.