Szolgálati fegyverét használta egy körzeti megbízott egy rátámadó férfival szemben Örkényben kedd este, a férfi meghalt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerdán.

Rendőri intézkedés közben rátámadt a körzeti megbízottra egy 37 éves, felfegyverkezett férfi kedd késő este Örkény külterületén – olvasható a közleményben. Azt írták: a Dabasi Rendőrkapitányság munkatársa szolgálati fegyverével hárította el a támadást, ennek következtében a férfi – az orvosi ellátás ellenére – a helyszínen meghalt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a kényszerítő eszköz használatának körülményeit. Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség jár el.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Jól tette! Remélem holnapra már le is zárják a vizsgálatot, megállapítva, hogy a fegyverhasználat jogos volt! És persze a jövőben előforduló hasonló esetek intő példák lesznek a pofátlan és elbizakodott bűnözőknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@zoró: Köszönöm megtisztelő válaszod.
Nincs szándékomban bántani senkit.
A munkám se engedi.
Alkoholista,narkós,TBC-s betegekkel foglalkozok.
zoró
@magyarbakancs: Akkor te a zárt osztályon vagy.Biztos sok a dolgod ?, Szerencsére én csak a TV-ben láttam , hallottam.az ilyen intézményről . Vigyázz magadra !! sok szép napot !!
zoró
@Főlökött: Mai nap folytán. Szó eset arról is az ott lakok közt hogy leszámolás volt ,, gyermek kori verekedés, verés,, okból. És ehhez segített még 3: rendőr .
gulyasgyula
@lópicigáspár: A lelőtt férfinál egy fejsze volt de állitólag eldopta ..Négy fegyveres rendőr volt egy civil ellen ..Voltam degyveres testület tagja de abban az időben ez nem lett volna jogos fegyverhsználat ..4 egy ellen ?? meg a fegyverek, spré, gumibot ?? Ezt fizikai erővel le lehetett volna győzni ..Ráadásul egy piti bünöző volt ..
Vigyázat holnap veled is megtörténhet..
lópicigáspár
@gulyasgyula: Velem nem történik meg! Nem adok rá okot, hogy előállítsanak, letartóztassanak!
gulyasgyula
@lópicigáspár: Sok embert letartóztattak már ,sőt el is itélték ok nélkül ..Pl . a móri gyilkoságok.. Hány év mulva kerültek meg az igazi gyilkosok ??, Ez a demokrácia ???
Van egy ismerősöm akit 23 hónapig tartottak előzetesben egy lopás miatt amiben nem vett részt ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.