A Fidelitas "provokátorfigyelő" csapatot alakít – közölte a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

"Nem szeretnénk, ha a baloldal hétvégihez hasonló húzásaiból hagyomány lenne" – mondta Böröcz László, utalva a március 15-i állami ünnepségen történtekre. "Provokátorfigyelő" csapatuk megalakítását azzal indokolta: "mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni" mások rendezvényét.

"Provokátorfigyelés" – ez az új Fidelitas első feladata

A Fidelitas vezetője arra kért mindenkit, "aki provokátorokat ismer fel", küldje el nevüket, képüket a [email protected] címre, ők pedig közzéteszik. Böröcz László ezt "tudásbővítő, ismeretterjesztő" szolgáltatásnak nevezte.

Koncz Zsófia, a Fidelitas országos alelnöke is arról beszélt, hogy vasárnap a március 15-i állami megemlékezésen provokátorok jelentek meg, "civilnek állították magukat, de valójában szélsőséges, baloldali pártaktivisták voltak". Szavai szerint ezek az emberek "ordibálásukkal, sőt tettlegességig fajuló agresszivitásukkal" több tízezer család békés ünnepét akarták tönkretenni. Ez a viselkedés méltatlan az ünnephez és a magukat normálisnak tartó baloldali pártokhoz is – fogalmazott.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Mi lesz, ha beküldök nekik egy OV képet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
JE SUIS PROVOKÁTOR - Így egy embertársamat megkímélem attól,hogy be-és följelentsen.
kukac50
Hitványságra vetemednek, Orbán és Vida Ildikó Képét küldeném Nekik!
bencemacska
@babp1982: tegnap, 09:14

Ez jó meglátás! Piros pont!
brutus
Szinvonaluk megint NULLA ! 0:50 meg meg elkezd lihegni a csajszi, bruhaha...
Vizual
Azért nem tudom, hogy "Társadalmi Kapcsolatok " lesznek vagy csak téglák. Mert Orbán óta tudjuk, nincs mit szégyelni rajta, hiszen még miniszterelnők is lehet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.