Ugyanis bizonyító erejű okiratokra van szükség arra nézve, hogy valóban jogszerűen dolgozik az illető, egy vasárnap nyitva tartó üzletben. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ellenőrei előtt ugyanis valamilyen módon igazolni kell, hogy valaki a tulajdonos közeli családtagja, van kereskedelmi végzettsége, az adott bolt világörökségi területen helyezkedik el, ezért nyitva lehet. Ugyanis mindez felmerülhet egy szúrópróbaszerű vagy bejelentés alapján történő ellenőrzés során.

Forrás: hrportal.hu
Feltöltő: hrportal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az oltási bizonyítványt se hagyják otthon !
eszegfu
Na ne röhögtessenek! Minden közeli családtagnak, aki vasárnap dolgozik, kereskedelmi végzettséggel is kell rendelkeznie?! Pont ez a lényege a családi vállalkozásoknak: 1-nek talán megvan a végzettsége, a többi meg besegit. Nekik is "lőttek" ezek szerint?! Ember legyen a talpán, aki ezen a törvényen kiigazodik!
karma1
@eszegfu: Ez is csak a b@szogatas resze,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.