A jobbikos Kulcsár Gergely nemrég azzal tett szert országos ismertségre, hogy nyilvánosságra került a egy levelezése, melyből kiderült, hogy leköpte a Duna-parton álló, holokausztnak emlékművet állító vascipők egyikét.

A DK most egy olyan állítólagos levelezését publikálta, amelyben horogkereszttel kívánt boldog új évet párttársainak – írja a 168 Óra Online.

Horogkereszttel kívánt boldog új évet a köpködő jobbikos

A képet a DK elnökségi tagja, Varga Zoltán tette ki Facebook-oldalára. A politikus azt kérdezi, Kulcsár mi más, ha nem náci és arról is ír a bejegyzésben:

A jobbikos Kulcsár Gergely állítólag "hirtelen felindulásból" alázta meg a Duna-parti cipők emlékművét. Aljas, és minősíthetetlen, ami történt. De közel sem "hirtelen felindulásból" elkövetett meggondolatlanság, sajnos nem is egyedülálló, hiszen a birtokomba került e-mail az újabb bizonyíték, hogy a magyar parlament képviselője, Kulcsár Gergely milyen ember valójában.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Cuki kis náci társaság!
A magyar pedig hülye!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@izo: Első gondolatom: Kiszivárogtatás?
pbalage
látom annyi esze se volt, hogy szerkesztéskor TAB-ot használjon a SPACE helyett.
(az első és a negyedik sor is el van csúszva)
Toby
Qrwa jó, egy emberkét azért állítanal bíróság elé, mert rugdosta a felcsúti abortuszmaradvány gagyi fejét, míg ez a szarházi söpredék, ugyancsak kotonszökevény, vígan dobálja a horogkereszteket !
izo
@F_Viktor: Szerintem durvább a dolog!
szolmekkoj
Szégyen az ország ahol egy ilyen alak mint ez a "beszédes ábrázatú" lény országgyűlési képviselő lehet. Mit kellene még tennie, hogy fellázadjon ellene a parlament roppant úri közönsége?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.