Az egyre csökkenő népszerűség, az egyre törékenyebbé váló kétharmad szorításában, és a Jobbik fenyegető leheletével a tarkóján, szerintem Orbán Viktor elérkezettnek látja az időt a KDNP kicsinálására. A vasárnapi zárva tartás nem „kádéempés” olvasatban – Semjén és Harrach ugyan még nem tud róla – egy olyan hasznos gumicsont, amellyel fáradhatatlan vezérünk újra bebizonyítja, mekkora túlélő ő. A futball koronázatlan királya és értelmetlen stadionokban mérhető mániával felvértezett rajongója mesteri húzással éppen most futtatja lesre csapattársait, szövetségeseit. Még nem láttam ugyanis egyetlen olyan szövetségest sem a Fidesz körül (szegény Torgyándoktor), akit Orbán ne csinált volna ki. Előbb-utóbb mindenkinek üt az órája.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Horizont: Az az 1 millió szavazó akik a netadós baki óta elpártolt a fitymaktól, az azt sem felejti el, hogy pl. a boltbezárást nem csak kitalálni kellett, hanem valakiknek meg is kellett szavaznia. Ebben pedig legnagyobb bűnős a fitymakk-frakció és maga Orbán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Sosem szabad keverést okozni, a kezdeményező és a megvalósító közt. KDNP kezdeményezése meggondolatlanságnak köszönhető, de mint párt erőfitogtatás ként, szembe képes menni a a hívőkkel sőt az országgal is, ha a párt érdeke úgy kívánja, attól függetlenül, hogy egy légypiszoknyi párt. Adóm egy százalékának odaítéléséből örökre kizárom!
tivoli
@nyanya001: ma, 07:07
Hogy mennyire igaza van! :-))
tivoli
@keresztapa: ma, 11:05
Nem tudsz mindent. Ez egy nemzetközi kereszténydemokrata program, nem magyar találmány. Szóval van hátszele, még a fidesszel szemben is.
Desischado
@dr. prédikátor: Nekem is ez a véleményem! És a szivemből beszéltél, jól jellemezted! Szerintem is a jobbikkal fog össze, ennek már látszódnak a jelei. És én is ezt a verziót tartom valószínűnek, hogy majd a hős megmentő szerepében fog tetszelegni. De én nem felejtem el neki, hogy a fidesz banda mind megszavazta a vasárnapi bezárást! Nekem hiába mosakodik!
Desischado
@nyanya001: A jó c...va édesanyukáját ennek a vén gazembernek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.