Mely mondatoktól nő unokánk önbecsülése és melyektől lesz nárcisztikus? Hogyan kerüljük el, hogy kisunokánk ne legyen nárcisztikus személy felnőtt korára? Hova vezet, ha az unokát folyton "túlbecsüljük"?

Feltöltő: nagyszuloklapja.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akit viszont soha nem dicsernek meg, az meg frusztralt lesz egesz eleteben, es mar azt se fogja elhinni, ha valamit jol csinal.
Lattam a kornyezetemben, hova vezetett az, hogyha egy gyereket nem dicsernek, es olyan gyerek is volt a kozelemben, aki egyszeruen zseninek szuletett, (jelenleg a pecsi Orvostudomanyi Egyetemen tanit), es szinte semmiert sem kellett "kemenyen megdolgoznia", minden olyan termeszetesseggel jott az eletebe, ahogy o beengedte maganak a tudast. Szoval, minden gyereknek kell a szeretet, a dicseret, amely tovabbi otletekre, munkara serkenti oket, es persze nekunk kell megmutatnunk, hogy bizony vannak hataraik is, ami nem szabad, vagy nem illik tulmenni, Nem kell mindent megengedni, nem kell mindent rahagyni a gyerekekre, ha mindig mindenbol akkor es azt kapjak, amit mi is elvarunk a felnott eletunkben, akkor nem lesz a gyerek narcisztikus...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.