Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki a mai napra az ország nagy részére várható heves széllökések miatt.

Magyarország főként nyugati és középső részén kell majd 70 km/h-snál erősebb széllökésekre számítani, de az esti órákban a Balaton és a Bakony térségében akár 90 km/h széllökések is előfordulhatnak. Az Északi-középhegységben zivatarra is lehet majd számítani, melyet akár jégdara is kísérhet. Az ország számottevő részében nem lesz hideg a hőmérséklet, viszont az erős szél gondokat okozhat, a Balatonon például a délutáni órákban már nem ajánlják a vízre szállást.

A nap folyamán délelőtt még néhol kisüthet, keleten pedig hosszabb ideig tartó napos időszakok is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 10 és 14, keleten még 15 és 21 fok között valószínű. Késő este előreláthatóan 8, 13 fok közötti hőmérsékletre van esély.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Remélem kisöpör minden szemetet, hogy végre friss és átlátható legyen a levegő.
tivoli
No akkor megyek is innen, remélhetőleg még néhányan követik a példámat. Csakhogy "végre friss és átlátható legyen a levegő. " :-))
miazavalami
Itten 7 ágra süt a nap. 22 fok van. Szélcsend.:-)
nesze nektek nyugat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.