A Jobbik szerint gyűlöletkampányba kezdett a Fidesz és az MSZP a tapolcai időközi választás kapcsán, de ők nem kívánnak beszállni a sárdobálásba.

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteki ajkai sajtótájékoztatója után telefonon reagált az MTI-nek Gulyás Gergely fideszes politikus szavaira, aki sajtótájékoztatóján azt mondta: "a valóban szélsőjobboldali nézeteket valló jobbikos jelölt a mai napig nem cáfolta náci tetoválását, a mai napig nem tudjuk, hogy mi a meztelen igazság".

A jobbikos politikus szerint jelöltjükkel kapcsolatban csupán "tetoválás-ügyeket" tudnak felhozni, miközben Rig Lajos már bizonyított a térségben, például "a kórházmentés" idején. Hozzátette: a Fidesz milliárdos nagyságrendű kórházbővítő beruházást jelent be Tapolcán, miközben a múltban "éppen a kormánypárt építette le" a sürgősségi ellátást az intézményben.

"A Jobbik ezzel szemben egy olyan harcost állít csatasorba jelöltként, aki a tapolcai kórház mentésének egyik vezérarca volt, aminek eredményeképpen sok szakember munkahelye megmaradt, és sok osztály megmenekült a bezárástól" – mondta Z. Kárpát Dániel.

Kitért arra is: a Jobbikkal szemben elindult, "valótlanságokat tartalmazó szórólapos kampány" kapcsán feljelentést tettek, de ettől függetlenül sem kívánnak beszállni egy sárdobáló kampányba.

"Látható, hogy a Quaestor-koalíció tagjai, tehát a Fidesz és az MSZP, nem képesek az emberek javát szolgáló pozitív programelemeket felsorakoztatni, leginkább a további jelöltek lejáratásában érdekeltek" – fogalmazott a jobbikos politikus.

Veszprém megye 3. számú választókerületében azért kell időközi országgyűlési választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt. A választást április 12-én tartják meg.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Gulyás honnan ismeri a Lajos tetkóit? Semjén mit szól ehhez?
A gyűlöletkampányt nehéz lenne újraindítani, mert a 2002 évi fideszes koki óta tart.
Toby
Nem kell a Jobbik ellen semmilyen gyűlöletkampány, ha van egy tökös hangfelvétel a "cukiságról !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.