Nemrég a Fidesz politikusa, L. Simon László cikket írt arról, hogy milyen fejlesztések történnek az Orbán-kormánynak köszönhetően a Velencei-tó környékén. Azt viszont már nem hangsúlyozta ki, hogy ezzel ő is jól fog járni – írta a 444.

Az államtitkárék családi vállalkozásához, az L. Simon Borászathoz és a Simon Panzióhoz vezető út, ahova a 6212-es közútról kell odakanyarodni, igencsak rossz állapotban van. Felgyűrődött burkolatszélek, kátyúk, repedések jellemzik. Most viszont a hat méter széles burkolatot kicserélik az EU által támogatott Közép-Dunátúli Operatív Program keretében. 

L. Simon egy másik, szintén a megyei lapban szereplő cikkben azt mondta:

A Velencei-tó környékének és a 62-es főútnak, valamint az M6-osnak a jó minőségű úton történő összekötése a tókörnyék gazdaságainak is különösen fontos.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
L. Simon egy valódi KÖLTŐ!
Nem csak alanyi költő a magyar nép gyönyörködtetésére, hanem jelentős pénzköltő is.
A saját fényezéséhez, nemcsak verset szerez, hanem EU-s támogatást is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Lacikám! Ha elkészül az út, ugye meghívsz a borozódba. addig nem akarok menni, míg rossz az út, mert féltem a Trabimat.
panellproli
Ezek a rothadékok már annyi botrány után sem hunyászkodnak meg és húzzák meg magukat, ez is az aroganciájukat, pofátlanságukat pökhendiségüket és gőgösségüket bizonyítja. De még mindig van aki hisz a propagandájuknak!

p
bakegya
A tó környék gazdagsága ugye mint tudjuk a mészáros-és mészárosbeátrix főföldi jó élvező mutyológiai akadémikuss marha és disznótelepítéseit fontos,nagyon fontos összekötni az ő kricsnijével és azzal a Velence-partiszrtvizelő kastélyszállással aminek a testvérétől is megtagadta az őt illető részét-ez is egy ragya pali az ország arculatán állampénzen kitartva.
kukac50
A politikusok az uniós pénz nagy részét saját hasznukra fordítják,fele kerül csak oda ahova az unió szánta. Ezeket kellene uniós biztosoknak vizsgálni minden esetben!
Elszámoltatás hiánya miatt tehetik meg!
1magyar
@panellproli: Aki hisz, lefizetett. jó helyen lévő. Én csak olyanokkal találkozom aki nem hisz.
DogAdventures
Húzd ki magad, Kétlábú Majom! Bár a cápák legyőznek téged úszásban, a gepárdok futásban, a sarlósfecskék repülésben, a csuklyásmajmok ügyesebben másznak, az elefántok erősebbek, a mamutfenyők jóval túlélnek téged, mégis nálad a legnagyobb kincs:a nyelved.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.