A CÖF közleményben büszkélkedett azzal, szerintük a tapolcai választókörzet lakossága "ráébredt" az április 12-i országgyűlési képviselő választás fontosságára. Azt is elárulták: "az ellenzéki pártok megfélemlítési akciói eredménytelenek maradtak". A Quaestor nevének helyesírása viszont kifogott a CÖF-ön.

Tegnap a CÖF-CÖKA és a helyi "civil" szervezetek újabb kampányrendezvényt tartottak a térségben, amely "zsúfolásig megtelt". Íme az erről szóló közleményük az eredeti helyesírással: 

(...) egyöntetű tetszésnyilvánítással fogadta az előadók ismeretterjesztését, amely rámutatott és leleplezte a hatalomra éhes MSZP-DK-s, valamint a Jobbik képviselő jelöltjeinek erkölcsi deficitjét.

A választók jelezték, nem dőlnek be Pad Ferenc jól tartott szakszervezeti vezető ígéreteinek és kinyilvánították, hogy múltja nem érdemel bizalmat.

A Jobbik jelöltje szélsőséges nézetei miatt elefánt lenne a honatyai porcelánboltban. Nem teljesíthető ígérethalmaza a QUESTOR-i brókerbotrányhoz hasonlítható átverés. Rig Lajos reményt árul teljesítési garancia nélkül.

A CÖF-CÖKA szerint Fenyvesi Zoltán erkölcsi értéke és a mögötte álló FIDESZ-KDNP kormányának teljesítménye világítótoronyként magasodik az ellenzéki jelöltek és pártok fölé.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alterego56
Abba a hülye agyatokba kellene világító torony hogy tudjátok merre húzzatok el abba a jó büdös 3,14csába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ezt a CÖF dolgot is fel kéne gyújtani beszántani aztán beszórni sóval...
Aki Én
,,hatalomra éhes" ez jó.
Na ilyen az, mikor néhány ostoba seggnyaló úgy érzi, hogy nekik van bármilyen hatalmuk. Akik felett ezeknek hatalmuk van, és mennek a hívószóra, azok borzasztó kevesen vannak szerencsére. Na most képzeljünk el egy komplett társadalmat, ahol ilyenekre van szükség. Már azon is csodálkozom, hogy ezeket még nem kergették ki a világból. Egyáltalán kik ezek és miért vannak? Ki kíváncsi ilyen ostoba, ferde butaságokra, amit ezek összehordanak? Ezeknek még nem mondta meg senki, hogy közröhej amit csinálnak felnőtt ember létükre? Szánalmas, hogy ilyenek egyáltalán előfordulhatnak egy társadalomban.
bencemacska
Nem vártok ti túl sokat egy volt III/valahányas titkos szolgálati tiszt vezette civil testülettől?
Talán többre hivatott "papa fiacskája" szóvivőtől?
Egy UFONAUTA dalnoktól?
Mi lesz ha menet közben a főpénztáros megszünteti a gravitációt?

Tovább is van, mondjam még?!
Desischado
Ezek meg a gerinc?! Ugyan már! Köhög a bolha!
kukac50
A Tapolcai emberek érzik a saját bőrükön,hogy kire kell szavazni nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.