Arról ugyan nem szólt Tölgyessy Péter, hogy melyik pártot, vagy mozgalmat kívánja támogatni. De akárki is lesz az, annak annyi. Lehet, hogy az lesz a következő politikai átok, hogy: támogasson Tölgyessy Péter. Esetleg a hozzá hasonló parafa-emberek másik nagyszerű képviselője. Miközben érdemes figyelni a Fidesz esetleges válságának nem csak a jeleit, de körülötte kavargó zavarost is. A jelek szerint kezdenek új gazdához úszni az orbáni bukást belülről megsejtők.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Hű, ez egy nagyon pontos látlelet 0rbánról, a Fideszről, az egész fiatal demokrata szemfényvesztésről és annak egyre látványosabb erodálódásáról, holdudvaráról, na és persze Tölgyessyről. Az említett undormány az utóbbi években nem sűrűn mutogatta magát, de emlékszem, a 2. Fidesz kormány megalakulását megelőző években micsoda dicshimnuszokat zengett 0rbánról és pártjáról, és micsoda mocskot hányt az MSZP-re. Ahhoz képest a mostani megnyilvánulása világosan megmutatja a legundorítóbb kaméleon természetét. Nagyon jó írás ez! Érdemes végigolvasni.
GeoCravker
@nemkati: Egy ideje tényleg látszik a vezér egyre erősödő paranoiája. Mindentől és mindenkitől. Gyakorlatilag átsodródott abba a helyzetbe, amikor már köztörvényes bűnözőkkel veszi körül magát. Mert a hatalommal való visszaélés, a gazdasági megtévesztés, a zsarolás nem olyan, amit ne lehetne büntetni a BTK alapján.
Mészáros és klikkje tehát már csak azért is nyal, hogy ne kőbányában végezzék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.