Bejelentést tett a balatonfüredi rendőrkapitányságon Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója Borsa Miklós televíziós műsorvezető bántalmazása miatt – közölte az MTVA szerdán az MTI-vel.  A közleményben emlékeztettek rá: az MTVA munkatársát, Borsa Miklóst szombaton Balatonfüreden egy ismeretlen elkövető bántalmazta.

Mint írták, Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója szerdán levélben fordult a balatonfüredi rendőrkapitánysághoz azzal a kéréssel, hogy a hatóság kezdjen vizsgálatot a Borsa Miklóssal történt esettel kapcsolatban.

Az MTVA vezetője megengedhetetlennek és a társadalomra kiemelten veszélyesnek tartja, hogy a közmédia munkatársát vagy bármely állampolgárt a munkája miatt akár szóbeli, akár tettleges támadás érje

– olvasható a közleményben.

Az M1 aktuális csatornán kedden számoltak be arról, hogy a munkája miatt megtámadták és bántalmazták Borsa Miklóst, az M1 egyik műsorvezetőjét Balatonfüreden, szombaton. Először azt kérdezték tőle, ő mondja-e a híreket, majd rátámadtak és ütötték, közben azt ordították neki: "most hazudj!". A műsorvezető – mint mondták – a történtekhez képest jól van, de nincs olyan állapotban, hogy műsort tudjon vezetni, otthonában gyógyul.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Anyám, borogass!
Mocskos tetvek!
Milyen jogon?
Milyen alapon?
Borsa Miklós felnőtt, épelméjű állampolgár, miért kell gyámkodni fölötte?
eszegfu
@m.macskosz: Hasonlókat gondolok az ügyről...csak kiegészitésként: nem "ájult", magatehetetlen állapotában van, hogy a környezetéből valaki és nem ő maga jelentse fel a támadóját, ha egyáltalán ténylegesen bántalmazták. Gondolom a személyleirást is Szabó L. Zsolt adja majd meg...
Senara
Ok nélkül képen vernek , feljelenteném az illetőt . Lehet volt ok ,de az nem hírolvasás !
Fradigege
Ennyire buzgó mócsing akkor Paks 2 miatt is feljelenthet, a titkosítás miatt is feljelenthet, Tarsoly miatt is falhoz állíthatná az egész ügyészséget, matolcsy 250 milliárd mutyizása is feljelentést érdemel, Rasi esküvői balhéja is feljelentést ér. Soroljam kis spermabank szökevény? El kellene számoltatni a szarost, hogy mennyi esik le neki a 80 milliárdból! Habony Árpi nyugdíjasokat rúgdosott? Akkor hol volt ez a nyalógép?
Toby
Mint az oviban !

-Anyúúúúúúúú...a Zolika ma megint megvert !
- Nincs semmi baj, kisfiam, majd Zsuzsa óvónéni feljelenti a Zolit !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.