A rendőrség a csütörtöki Speedmarathon razzián egyszerre veti be az 5,7 millió forintos új, hordozható sebességmérőket – írja az Origo.

Egyelőre csak a gyorshajtóknak van okuk aggódni, a záróvonal átlépését, a kézből telefonálást és más szabálytalanságokat még nem ismeri fel a rendszer.

Csütörtökön reggel hattól péntek reggel hat óráig tart az ellenőrzés, maximum négyóránként váltogatott helyszínekkel.

Mivel az eszközök később több szabálytalanságot is felismernek majd, nem lesz ritka a halmozott büntetés. Tehát, ha valaki például a buszsávban megy át a piroson, miközben telefonál, borsos csekket kap majd. A mostani razziánál erre még nem kell számítaniuk az autósoknak, ezeket a funkciókat csak a harmadik negyedévben aktiválják majd.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@szaboria1: Na jaaaaaaa, be kell hozni a darabonkénti 5,7 milliós (!) vételárat !
Csak tudnám, hogy egy 1000 eurós készülék mitöl lesz M.o-n hirtelen 5,7 millió ???
De sejtem...Gyártó - nagyker - kisker - BM csókosok - Felhasználók !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@volvós: Jöttem haza és ismerősök a rendőrök mondták nagyon sokszor lesznek itt , mert kell a lové. Ráadásul az új helyet nagyon nehéz kiszúrni mert S kanyar van benne
simmering73
Be kell tartani a szabályokat és nem lesz habzsi dőzsi. Ilyen pofon egyszerű.
papa.49
@volvós: Frászt csak meg kell tanulniuk a zsaruknak kezelni a technikát azt rengeteg funkciót megjegyezni, még a végén a saját járőr kocsiját bünteti meg, hát ezért kell az idő...
Feraj49
Akik meg nem szabálytalankodnak tessék csokit adni ! A szabálytalankodók meg kaphatnának narancsot is jutalmul, /nem csak bírságot/ mert nagy összeggel hozzájárultak a FIDESZ és a KDNP jólétéhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.