A Jobbik szerint felháborító, hogy az EU a Gyurcsány Ferenc érdekeltségébe tartozó Altust bízza meg a hazai fejlesztéspolitika ellenőrzésével. Pont akkor, amikor napvilágot lát: az EU 700 milliárd forintot tart vissza korrupciógyanús közbeszerzések miatt.

Mirkóczki Ádám közleményében azt írta, hogy az Altusról az évek során botrányok sorozata látott napvilágot. A fővárosi Szalay utca 4. szám alatti ingatlan megvásárlásával, majd visszabéreltetésével "a Gyurcsány-cég százmilliókkal gazdagodott az adófizetők rovására" – fogalmazott.

A rablóprivatizáció során Apró Piroska bankvezér bankja hitelének segítségével – szimbolikus önerő mellett – az ő vejének, Gyurcsány Ferencnek az Altus-konzorciuma szerezte meg töredékáron a Motimot, mely még a szén-dioxid-kvóták kiosztása és értékesítése révén is tízmilliókkal gazdagodott. És az Altus-cégcsoport tagja volt az a cég is, mely tanácsadás és közvélemény-formálás címszóval 80 millió forintot kaszált a Paksi Atomerőműből, de ezen üzlet írásos dokumentációja éppúgy eltűnt, mint Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozata.

A magyar adófizetők, akik az uniós csatlakozás hosszúra nyúlt időszaka alatt nem kevés áldozatot hoztak, joggal teszik fel a kérdést: miből gondolják azt Brüsszelben, hogy rablóból lesz a legjobb pandúr? Miért ezt a finoman szóval is gyanús múltú céget bízzák meg a hazai fejlesztéspolitika ellenőrzésével? A Jobbik szerint Gyurcsány Ferencnek nem zsíros brüsszeli megbízás, hanem börtönbüntetés járna!

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

julius68
"A Jobbik szerint Gyurcsány Ferencnek nem zsíros brüsszeli megbízás, hanem börtönbüntetés járna!" akkor hajrá derék rasszistáink. Elő a bizonyítékokkal, van marhára független ügyészségünk, hazai és nemzetközi bíróságok, hátha sikerrel jártok. Így ez csak a szokásos bullshit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
Na de basszus, ha ezzel az ügyészséggel, és ezzel a bírósággal, a rendőrségről nem is beszélve, nem tudtak ellene találni semmit, akkor mi a f@szért kel itt ugrálni. Lenne bőven kivel megtölteni azokat a börtönöket. Nix ugribugri "uraim".
mate03
@Nemezis: Pedig hányszor bepróbálkoztak!?Semmit nem tudnak Gyurcsánnyal kezdeni,legnagyobb bánatukra!
magyarbakancs
A nemzeti butaság határtalan.
A folytonos burkolt vallás ,és rassz ellenességért mi járna ?
Yoda69
A naci jobbik hiteltelen. Orosz penzbol finanszirozott hazaarulok partja. Jobb ha kussban maradnak.
mariaberta
Jó megjegyzés volt, NIX UGRI-BUGRI, ezt nyilván saját bandájára értette a vezír, ezért tehát, NIX UGRI BUGRI fideszes, kDNMP.s jobbikos uraim.
Vizual
hehe. nagy pofon ez nekik.. Kerülgethetik is a majmok. haha !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.