Meglepő dolog derült ki ma Lázár Jánosról a Parlamentben, mikor az MSZP-s Heringes Anita megkérdezte tőle, hogy mi lesz a paksi sportélet támogatásával. Az ellenzéki politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy Paks város sportteljesítménye nem lehetne kimagasló az atomerőmű és az MVM támogatása nélkül, ugyanakkor ezek a vállalatok fél éve jelentősen csökkentették a biztosított forrásokat. Így Heringes arról érdeklődött, hogy ezek a döntések a pártközpontban születnek-e.

Lázár válaszában hangot adott azon személyes véleményének, hogy a professzionális futballban állami pénznek nincs helye vagy csak nagyon minimálisan. Az Index szerint a miniszter azt is hozzátette, tudja, ezzel az álláspontjával nem lesz népszerű még a saját pártjában sem. Azonban ha utánpótlás-nevelésre kérik a pénzt, az teljesen más – fűzte hozzá.

Azt ígérte: szívesen konzultálnak a helyi politikusokkal, köztük a város polgármesterével a paksi erőmű-bővítési beruházással kapcsolatos társadalmi felelősségvállalásról, legyen az sporttámogatás, a civil szféra segítése vagy munkahelyteremtés.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Egyetértek, a TAO pénzeket ezerszer értelmesebb dolgokra lehetne költeni stadionok meg botlábú focisták helyett. Persze nem arra gondolok, hogy ez a lézergyökér a másik ivadékának is vegyen belőle Budán egy kacsalábon forgót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Lehet ez a patkány már a qrbán helyére pályázik és próbál szimpatikusabb lenni...de ezt már rég elb@szta
Bercifiu
@Feraj49: Jani balhézik a főnököd az ilyen beszólásokért.
Tibor43
Igaz,de az is,hogy ebben az államban a focinak sincs semmi keresni valója...
Jelenleg.
Toby
Lézer egyert lépett a "magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisemberek" felé, de azért ne kapjunk sírógörcsöt a meghatottságól.
A szeme előtt épülnek az üres stadionok, miközben a Blahán megy az ingyen kajaosztás, mert nem fussa a nincs miből !
23 milláért megy vadászkodni, miközben a kórházakat csak a vakolat tartja egyben !
Orbánc - a geci ! - megrepülőzteti a cimbiket, mely kirándulás stratégiai partnerség felé történő lépésként van feltüntetve, neve sincs országokba !
Lézer tisztában van azzal, hogy orbáncot - a gecit ! - rgyáltalán nem a "magyar emberek" és a "keményen dolgozó kisemberek" sorsa érdekli, hanem a hatalom, a megalománia és önkényesség, a "vagyok valaki" kiélése, s ezek a jellemzők elsősorban lelki sérült, pszichésen tévúton járó emberkékre jellemző !
Oszt' jó napot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.