Nemrégiben robbant a hír: a Fidelitas "provokátorfigyelőt" alapít, hogy leleplezze azokat az ellenzéki tüntetőket, akik szerintük civilnek adják ki magukat. Most a 168 Óra interjújából kiderült, a szervezet elnöke, Böröcz László nem tudja, mit jelent a "provokátor" szó.

Az interjúkészítő és Böröcz között többek közt az alábbi párbeszéd játszódott le:

- Tudja, mit jelent a provokátor szó?
- Így kapásból nem.
- És azt, hogy mikor élte virágkorát a kifejezés?
- Nem.
- A kommunista államvédelem használta.
- Ezt nem tudtam.

A cikkből egyébként az is kiderül, hogy Böröcz már megbékélt azzal, hogy a testvére öt trafikot is nyert:

Nem tudok mit tenni. De már túl vagyok rajta. És bírom a strapát

- mondta a Fidelitas elnöke.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez ám a Fidelitf@sz-synhwonal ! Olyanok ezek a gyermeteg barikák, mint a vén hülye cöfös , már demens ráérősök ! Nyomják az ősbaromságot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Besegíthet tán még a cívis városi Füst Milán és Caligula szakértő is!
karma1
@sentinel216: Koszi, de nem vagyok ra buszke, hogy ismerem a szo ertelmet, (NEM a guglibol!), sajna, az eletkorom teszi, hogy eleget hallottam a szuleim beszelgeteseibol. (Ok beszelgettek, titokban, mert "a falnak is fule volt", es a hazmesterunk amugy rendorspicli is volt. (Aki 60 ev koruli, es nem a villanegyedben nott fel, az tudhatja, hogy a hazmester aqz atyauristen volt ebben az idoben, meg a szemetunket is atkurkaszta (Nemcsak a mi hazunkban, MINDENHOL elo volt nekik irva a spicliskedes, volt, aki nagyon lelkesen me'g koholt is hozza "bunjeleket"... Mert ha nem produkalt valami eredmenyt a hazmester, akkor a korzeti megbizott ot is elovette...Egesz rendszer volt erre kiepitve, de ez NEM a provokatorok rendszere volt, hanem a besugoke, nevtelen feljelentoke...:o(((
sentinel216
@karma1: Hál' Istennek, ahol én nevelkedtem az ötvenes évek elején - húúúú, de rég volt! - nem voltak házmesterek. A rendőrség viszont túlerőben volt, mert az új szocialista város gyors felépítéséhez, a bányából minél több szén felhozatalához, mindenféle népeket szállítottak oda. Voltak politikai elítéltek, köztörvényesek, fővárosból kitiltottak. Barakk telepeken laktak, sok volt a balhé. Azért a rákosi pajtást még nekünk is kellett éltetni az óvodában.:-))) Provokátorok is voltak, csak akkor még nem tudtam mi az?
karma1
@sentinel216: Ne izgulj, Draga Baratom, a mostani ovisok - ahogy elnezem - mar elso osztalyos korukban FOGJAK TUDNI, hogy mit jelent a provokator, a rezsicsokkentes, es az elso iskolai evuk vegere nagyszeruen fognak gyurcsanyozni! (Abban azonban nem vagyok biztos, hogy a nevuket le tudjak-e majd irni, de kit erdekel ez, amikor majd felnottkorukban a szavazocedulan eleg egy X-et behuzni... Siralmas jelen, borzalmas jovo...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.