Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere és egyben Orbán Viktor jó barátja nemcsak az építő – és agráriparban terjeszkedik. Felszámolás alá került cégek adósságait is felvásárolja, hogy aztán megszerezze az emögött lévő fedezetet – írja az eheti HVG.

Állítólag Mészáros nem válogatós, jutott már így húsüzemhez, ásványvíz-palackozóhoz vagy éppen ipari parkhoz. Például a Bicske és Alcsútdoboz közé építendő luxus-golffalu cégeinek adósságát is megvásárolta 300 millió forintért, hogy ennek földterületéhez jusson. Eközben ennek irányára 2,8 milliárd forintról 700 millióra zuhant.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hol volt - hol nem volt, volt egyszer egy szegény, csóró, de nagyon szorgalmas orbán-hívó gázlángreszelő és szagostó meszter ! Na, annak a fia, a lőrintcz, annyira szorgalmasan köpködte a szotyihéjat orbán-közpénzben született viktorral a felcsúti vár erkélyéről, hogy hipp-hopp egyszercsak - maga sem tudja hogyan - meggazdagodott. Ekkor elhatározta, hogy az összes szegény, csóró, tönkremenet cégecskét, adósságaikkal együtt - pusztán humanitárius okokból ! - felvásárolja, hogy segíccse a tönkrementeket, akikért a harang szól ! A lélekharang...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Biztos, hogy mindegyik bedőlt cég csak úgy dőlt be, a piac törvényei szerint. Az véletlenül nem fordulhatott elő, hogy a fitymaszok döntöttek be néhány céget, hogy legyen mit felvásárolni? Véletlenül biztos nem, de szándékosan...?
mate03
@kkalman: Nem is tudod,hogy mekkora igazságot írtál! Gratulálok!
bakegya
QUESTORBÁN HIDEGÁLLAMOSÍT-LŐRINCBARÁT JAVADALMAZTATÁSÁRA,TIBORC-RASI SAJÁT LÁBON ÁLLÁSÁRA,MERT MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!
Csakkk folytatja!!!DDD
kukac50
Jó befektetés! A felszámolóbiztos meg jó barátja,így teszik földönfutóvá a nehezen működő vállalkozásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.