Keresi a rendőrség a kaposvári trafikban szerda este elkövetett emberölés tettesét, és ebben a lakosság segítségét is kéri.

Brutális emberölés elkövetőjét keresi a rendőrség – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata csütörtökön az MTI-vel.

Keresik a police.hu oldalon közzétett képen szereplő férfit, aki a gyanú szerint egy kaposvári dohányboltban szerda este megölte az alkalmazottat, egy fiatal nőt.

Ezt a férfit keresi a rendőrség a trafikos gyilkosság miatt

Az MTI információi szerint az áldozat egy 20 éves lány, akit több késszúrással öltek meg.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik felismerik a körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfit vagy bármit tudnak róla.

A feltételezett elkövető a bűncselekmény elkövetésekor egy kék színű, vállán szürke betétes, elől cipzáras munkásruhát viselt. Különös ismertetőjegye, hogy furcsán, kacsázva jár, kifelé álló lábfejtartással.

A rendőrség várja annak a nőnek a jelentkezését is, aki szerda este háromnegyed hat körül be akart menni a dohányboltba.

A rendőrség kéri, hogy akinek van információja a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon vagy az ingyenesen hívható 06/80-200-676-os telefonszámon.

Hívhatja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a 06-82-502-700-as telefonszámát, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó számot. Névtelenül lehet bejelentést tenni a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.