Huszonnégy önkormányzat fektetett be a brókerbotrányban bedőlt cégeknél, 10,8 milliárd forint értékben - mondta Lázár János szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján. A kormány az Állami Számvevőszékhez fordult, és soron kívüli törvényességi vizsgálatot kért -…

Feltöltő: bialko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Ehh, bagó...
Majd a keményen csákányozó törpikék kifizetik.
nyanya001
Mindent elkövet a kormány annak érdekében, hogy a Quaestor-üggyel kapcsolatban még véletlenül se vetődjön fel az elmúlt öt év pénzügyi kormányzatának felelőssége, valamint az Orbán-kormány egyes tagjainak közeli kapcsolata Tarsoly Csabával.

Lényegében komédiába fullasztotta saját kezdeményezését a Fidesz, amikor az "Országgyűlés költségvetési bizottságának a brókerbotrányban érintett befektetési szolgáltatóknál történt visszaélésekhez vezető kormányzati intézkedések feltárására irányuló vizsgáló albizottsága" első ülését tartotta ma. (Bár az ellenzéki képviselők szerint ilyen nevű testület létre sem jött, csupán a bizottság néhány tagja, konzultatív céllal összeült.) Az albizottság, amelyben négy kormánypárti tag foglal helyet (a maradék három széket az ellenzékiek nem foglalták el) arra lenne hivatott, hogy a 2015 első negyedévében történt bróker-botrányok okait feltárják. Az okokat pedig - a Fidesz szerint - nem lehet máshol keresni, csakis az "elmúlnyolcévben". Épp ezért hívatták a testület elé a pénzügyi felügyelet két egykori vezetőjét - akik amúgy nem mentek el az ülésre.
stop.hu/belfold/questor-ugy-teljes-a-kormanyzati-eltussolas/1318787/
nyanya001
A külügy még aznap is vitt befektetőt a Quaestorhoz, amikor már saját pénzüket menekítették a cégbő
A rohadékok ! Ja tudom, a Gyurcsány a hibás !
444.hu/2015/04/24/a-kulugy-meg-aznap-is-vitt-befektetot-a-quaestorhoz-amikor-mar-sajat-penzuket-menekitettek-a-cegbol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.