A kaposvári rendőrség sajtótájékoztatót tartott a trafikos gyilkossággal kapcsolatban, ahol B. Péter öt késszúrással ölte meg a 21 éves eladólányt.

Dr. Szijjártó Attila alezredes elmondta, hogy a fiatal lány életét már nem lehetett megmenteni, miután kiderült a rablás. Az elkövetőt a bolti kamera képek alapján azonosították. B. Péter a rendőrség szerint érettségi előtt állt, szülei tartották el. 2-3 napja eldöntötte, hogy elköltözik otthonról, de ehhez pénzre volt szüksége – írja a Kapospont.

A támadó 22 ezer forintot lopott. A lap beszámolója szerint, miután Kaposvárra érkezett, kést vett magához, pólójából pedig maszkot készített és bement a trafikba.

Ott felszólította a lányt, hogy adja át a pénzt, aki ezt meg is tette. A férfi ekkor rájött arra, hogy nem tud elmenekülni a rendőrök elől, ezért öt késszúrással megölte a lányt, lekapcsolta a villanyt és a megszerzett kulccsal bezárta az üzletet.

B. Péter beismerő vallomást tett, a rendőrség ma kezdeményezi előzetes letartóztatását.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ide vezetett a trafik mutyi! Mindez azért, hogy lézerék milliárdokat zsebelhessenek be! Rengeteg embert tönkretettek, megfosztottak a megélhetésétől, és most ezt a lányt az életétől! Mikor fognak ezekért a bűnökért felelni?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
életet életért! a halálbüntetést azonnal vissza kell állítani!!
És nem érdekel visszatartó erő vagy nem! Még egyszer nem gyilkol ha kinyírják!! az tuti!
Desischado
Ide vezetett a trafik mutyi! Mindez azért, hogy lézerék milliárdokat zsebelhessenek be! Rengeteg embert tönkretettek, megfosztottak a megélhetésétől, és most ezt a lányt az életétől! Mikor fognak ezekért a bűnökért felelni?!
mate03
@Desischado: Ez a szerencsétlen lány,még mindig élne,ha nem lett volna a trafik mutyi! Kíváncsi lennék,tisztességes államügyész,mekkora pert akasztana a nyakukba!?
abacs62
,,lézerjani", és rablóhordája saját halottjának tekinti ezt a szerencsétlen kislányt?
magyarbakancs
Lázár úrnak meg köszönték a trafikok törvény ,és mind azoknak kik ezt megszavazták.?
A meg ölt hölgy hozzátartozói és barátai megtehetnék.
Desischado
@mate03: Ez az én véleményem is, épp az imént írtam le ezt egy másik cikknél. Engem is nagyon érdekelne, mennyit kapnának! De a lámpavassal is kiegyezem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.