Az Unió támogatásának is hála, Kazincbarcika modernizálni tudja szennyvíztisztító telepét. A projektnek nyitórendezvényt is tartottak, ahol az üzemeltetők és kivitelezők mellett nemcsak a polgármester, a szocialista Szitka Péter vett részt, hanem egy csomó sárga ruhába öltözött óvodás is – derült ki az opont.hu-ról.

Ahogy az oldal írta:

A projektnyitó a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Kertvárosi Tagóvodája 4. számú csoportjának „Védjük a Földünket!” című műsorával zárult, majd Demes László projektvezető (Diamit Zrt.) vezetésével megtekintették a jelenlévők a beruházás helyszínét.

A kisgyerekek szemmel láthatóan nem annyira élvezték, hogy ott kellett lenniük a szennyvíztelep megnyitóját, de úgy tűnik, ma már semmilyen esemény nem telhet el anélkül, hogy ovisokat használnának biodíszletnek. Legutóbb a Jobbik keveredett kellemetlen helyzetbe emiatt, de Tasó Lászlónak is szavaltattak ovisokkal, ahogy a mórahalmi kormányablak megnyitóján is kisgyerekekkel dicsőíttették az intézményt.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Nem helyeslem a gyerekek betaníttatását mindenféle fellépésekre. De! Ha már vannak - egyre többen - olyan elvetemült óvodavezetők akik így akarnak kedvezni valakiknek, akkor kapjanak az óvodások fellépti díjat! Egy szülinapi köszöntő - 20 perc - félmillió az óvoda számlájára. Egy megnyitó ünnepségen való szavalás, éneklés esetén az ünnepelt cég állja a gyerekek fél éves - minőségi - élelmezését. További fellépéseken esetleg fel lehetne újíttatni a játék készletet, bútorzatot, kerti játszóteret. Elvégre a "senki se maradjon munka nélkül" országban vagyunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@papa.49: Éljen Rákosi,éljen a párt! Orbán Viktor megtanulta a kommunista szülőktől hogy egy vezérnek,ennyi minimum kijár!
papa.49
@mate03: Mindig mondtam összeszedte a padláson az egykori brosúrákat, most azokból meríti az ,,okosságait,, a marha!!!
Toby
@bretagne: Az ovikban pedig az lesz, hogy csak és kizárólag gumiöntvény orbán. kövér, lézer, rogán figurákkal játszhatnak az ovisok ! Hogy szokják a valóságot !
aremy
@sentinel216: ne az óvoda kapja a fellépti díjat mert ahogy minden mást úgy ezt is le nyelné az ottani kedves vezető.inkább a betanuló
óvodások kapják meg.
Toby
A nemzeti szennyvíztelep is tiborcz-ledekkel lesz megvílágítva ? Ott miért nem tartanak kihelyezett kormányülést, pont passzolna a szar a szarral !
bretagne
@Toby: Igen, látom magam előtt a jelenetet. Én még Harrach-bábút is javasolnám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.