Hatalmas a botrány az Éden Hotel tegnap általunk is bemutatott egyik jelenete miatt. Ebben az egyik fiú konkrétan porig alázza női játékostársát és kevés híján meg is erőszakolja a kamerák előtt. Ami ezek után leginkább kiakasztotta a jobb érzésű nézőket, hogy a történteket, mint a műsor legtermészetesebb részét adták le és sem előtte, sem utána még csak utalás sem történt arra, hogy a történtek nem feltétlenül egy szokványos párkapcsolat szerves részei. A jelenetet a TV2 adásba adta és az egyértelműen erőszakos Éden Gábor továbbra is játékban maradhatott, annak ellenére, hogy néhány adással korábban Beát azért rúgtak ki, mert megütötte az őt sértegető férfit. Nézd meg a döbbenetes videót...

Feltöltő: vw
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És erre van igény a TV ben? Meg a buta berkire? :D nemár...
gulyasgyula
Mivel az ilyen müsorokban szereplőket előszerettel utánozzák a fiatalok , miért csodélkozunk a nemi erőszakott elkövetők gyakoriságán ..Ezt látják ez követik a mindennapi életben ..Beteg agyu rendezőket mikor tilja le média hatóság az ilyen filmek nyilvános bemutatásáról ..
lópicigáspár
Ez valami tv adás? Na aki ezt nézi meg is érdemli! Ha meg zavarja, ne reklamáljon, hanem kapcsolja át a PAX-ra! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.