Az eddigi 21 ezerről 64 ezer forintra emelte fel az önkormányzat annak a nyugdíjas férfinak a lakbérét, aki Németh Szilárddal a rezsicsökkentés mellett kampányolt tavaly februárban.

Otrok Mátyás lakbére az indoklás szerint azért emelkedett, mert hozzájuk költözött a veje, így megnőtt a lakásban élők egy főre eső jövedelme – írja a Bors.

A férfi nyugdíja havi 133 ezer forint, vele élő lánya 170 ezret keres. Az építőiparban elhelyezkedő veje viszont csak 40 ezret kap – olvasható a cikkben.

Bár Újpalotának tavaly október óta nem fideszes, hanem DK-s polgármestere van, Otrok Mátyás azt mondja, hogy nem haragszik rá. Hajdu Lászlóval tegező viszonyban van, templomba is együtt járnak. Sőt, ha a kerületet rendben tartja, legközelebb annak ellenére is szavazna Hajdura, hogy nem fideszes – mondta.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mert megérdemli ! :) Most szónokoljon a rezsicsökkentésről !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Mobil123: Mit nem mondasz...?! Az kizárt dolog, hogy a NAV, az ÁNTSz, a Munkaügyi Felügyelőség, az ügyészség, a rendőrség, a bíróság MEGVESZTEGETHETŐ! :)
Mobil123
@m.macskosz: pl. munkaügyi felügyeletnek befizeti a vállalkozó az átlag büntit akkor ki se mennek ellenőrizni (mert ha mennének akkor egy életre lehúzhatná a rolót ) Van egy szint amit befizet és nincs mély b@szogatás az építkezésen.
verum
@nyanya001: most nincs igazad. A lakbér és egyéb szolgáltatás nem érdem szerint jár. Legalábbis jogállamban.
nyanya001
@verum: Természetesen én sem úgy gondoltam !!
Csak legközelebb gondolja meg, kivel cseresznyézik egy tálból !
300 % lakbéremelés rohadtul tisztességtelen !
m.macskosz
@verum: Önkormányzati bérlakás. A tulajdonos a lakók anyagi helyzetének arányában határozza meg a bérleti díjat. Én ezt abszolút korrektnek tartom!
verum
@nyanya001: - ok. rendicsek. Az indulatot meg maximálisan megértem. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.