Fittyet hányva a trafiktörvényre leszedette két másik dohányboltjáról a sötétítő fóliát az a kaposvári tulaj, akinek harmadik trafikjában brutálisan meggyilkolták 21 éves alkalmazottját.

Gölöncsér Attila korábban azt nyilatkozta: nem várja meg a törvénymódosítást, nem hagyja, hogy a munkatársai életveszélyes körülmények között dolgozzanak. Azt a trafikot pedig, ahol a gyilkosság történt, soha többé nem fogja kinyitni.

Fólia nincs, az ajtó nyitva
Varga György (MTI)Fólia nincs, az ajtó nyitva
Még mindig rengeteg a virág és a mécses annál a trafiknál, ahol a gyilkosság történt
Varga György (MTI)Még mindig rengeteg a virág és a mécses annál a trafiknál, ahol a gyilkosság történt

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@1magyar: Ezzel az erővel miért nem tiltják meg a dohányzást az utcán pl.
Az egész értelmetlen mert a gyerekek akkor látják a cigarettázó felnőtteket, szüleiket . tehát azzal hogy takargatják a boltot attól még van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Én is kérdezem, mi kell még, hogy mindenkinek kinyíljon a szeme?! Ez a videó önmagáért beszél. ezek vajon miféle fajhoz tartoznak? Mert nem emberek, az biztos!
kkalman
@1magyar: Idézet a 2012. évi CXXXIV. törvény-ből.

3.§.8.pont: dohánybolt: nem mozgó (és részekre bontás nélkül nem is mozgatható), más üzlettől elkülönült olyan önálló üzlethelyiség, amelynek külső felületére tekintve dohánytermék nem látható, csak az üzlethelyiségbe belépve,...

Ebből szerintem és a trafiktulajdonosok szerint is egyértelmű a fóliázás, vagy az átláthatatlan tejüveg használata.
világlátó
Miután az ÚJ trafiktulajdonosok " hűségjutalma " a trafik, így nem lesz általános ez az amúgy helyes magatartás.Őt megbüntetik, elveszik a trafikjait és odaadják másnak, aki lojálisabb.
Hallhattuk, nincs szoros összefüggés a fóliázott és a nem fóliázott üzletek elleni támadások között.
Az , hogy a gyerekek ne lássák a töménytelen mennyiségű, minőségű dohányárut, az egy mondvacsinált ürügy.Ebben biztosabbak lehetünk, hogy nincs összefüggés a látvány és a gyermekkorban elkezdett dohányzás között.Otthon, amúgy is már csecsemőkortól kezdődően passzív dohányos.
mate03
@nemjoezigy: Gondolod hogy tesznek valamit? Pintér már közölte,semmi köze a fóliának a gyilkossághoz!
nemjoezigy
@mate03: A pintér az nem szakember csak funkcionárius, aki ragaszkodik a hatalmához, a pénzhez és a további gazdagodásához. (de miért? annyi vagyona van, hogy ezt sem tudja kiélvezni, akár a többi gazdag)
El fogják távolítani a fóliát, mert már eddig sem úgy működik a trafik ügy, ahogy kitalálták. Úgy indult, hogy csak dohány termék, most meg már szinte minden kapható.
mate03
@nemjoezigy: Gondolod hogy azért találták ki a trafik törvényt,hogy a haszon az eladóé legyen? A tulajdonos szarik rá! Ö a (fidesz)kutya kölyke !Már eleve tudható volt ,hogy piát és mindent ami hasznot hoz árulhatnak! Azok az embernek nevezett szemetek ,akik megszavazták a trafik törvényt,FELELŐSEK,minden betörésért és a gyilkosságért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.