A KDNP-s Hoffmann Rózsa parlamenti felszólalása során az Európa Tanács múlt heti parlamenti közgyűléséről számolt be, ahol a többi között a transzneműek diszkriminációja elleni jelentést vitatták meg.

Elmondta, azzal egyetértenek, hogy az emberi jogok védelme érdekében nem érheti megkülönböztetés azokat, akik nem tudják vállalni biológiai nemüket, az azonban keresztény ember számára elfogadhatatlan, hogy az, aki sem a női, sem a férfi identitását nem vállalja, bejegyeztetheti magát úgynevezett harmadik neműként, vagyis "semleges neműként".

Ez ellent mond a teremtés rendjének

- hangoztatta Hoffman, megjegyezve, hogy ezt az ajánlást a közgyűlés kétharmada elfogadta.

A KDNP-s politikus közölte azt is, szó volt a szociális gondoskodásról szóló jelentésről, amelynek kapcsán "örömmel állapíthattuk meg": a magyar jogrendszer és a gyakorlat megfelel a jelentésben foglalt elveknek.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára válaszában felhívta a figyelmet, hogy a kormány intézkedéseinek köszönhetően növekszik a termékenységi ráta, illetve a családi adókedvezmény rendszerére is kitért, amellyel 740 ezer forint maradt a családoknál 2010 óta.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Rózsika drága! Agyilag kegyed is alaposan ellent mond a teremtés rendjének! Sosem volt feltűnő magácska számára ez az anomália?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Hej, Rózsa Rózsa, pedig egy tranny is eltakarítaná a mohát onnét, ahonnét kell...de ki is kormolhat, ha igény van rá !
Alzheimer Fauna
A Messziről Istenfélőnek látszó Kacérmosolyú Rózsa helyében javasolnám a külügynek, hogy az összes olyan országgal szakítsuk meg a diplomáciai kapcsolatunkat, ahol arcátlan módon szembemennek a mi Nemzeti Hitvallásunkkal.
Tűrhetetlen, hogy egyes népek nyelve nem elégszik meg a személyes névmásainál (az egyes szám harmadik személynél) a katolikus dogmáinak megfelelő hím és nőnemmel, szabadelvű fertőtől vezérelve odacsempésztek egy harmadik "semleges" nemet.
És most, hogy Kacérmosolyú Rózsánk dühös és az agya elborult, nem szívesen lennék az angolok (hi/she/it), a németek (er/sie/es), vagy az oroszok (ч/она/оно) helyében.

...Azt meg már meg se merem kérdeni, hogy ő vajon milyen nemű...
justhpeter
"Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára válaszában felhívta a figyelmet, hogy a kormány intézkedéseinek köszönhetően növekszik a termékenységi ráta"

Igaza van, nem is lehet másként, hisz annyi embert izélgetnek, hogy a nagy számok révén a termékenységi ráta kénytelen növekedni. Az sem lenne rossz, ha az államtitkár úrnak is emelkedne a politikai tevékenysége, mert sokáig nem jó a nullán trónolni.
micfild
@Alzheimer Fauna: rózsika a vasorrú banyák neméhez tartozik.
eszegfu
@csa-csa: 16:43 Valóban ez egy betegség szerintem is. Pont elég bajuk van ezeknek az embereknek és még a "teremtés rendjének is ellent mond"-anak! Rózsa asszony egyedül ilyen "okos", vagy segitséggel?!
csa-csa
@eszegfu: elég nagy baj, hogy 2015-öt írunk és még mindig nem tudják, nem is akarják megérteni, elfogadni még kevésbé hogy a "transzik" (nem gúnyból mondom természetesen) és a melegek is ugyanolyan emberek mint bárki más kis génhibával! Mindig mondom, hogy nem kötelező Őket szeretni, aki nem akar szóba sem kell állni velük, de hagyják élni Őket! Rémes ahogy bele akarják Őket taposni a betonba! Megvallom mikor filmekben látom, kifejezetten jól szórakozom! Egyik másik "lány" pl. igen tehetséges kifejezetten csinos sminkben szoknyában. Ha nem látszana az ádámcsuti, igen meggyőzőek tudnak lenni. Szóval jó lenne Őket békén hagyni. Ki lehet kerülni, de durván bántani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.