Orbán Viktor javaslatára egyhangúlag újraválasztották Rogán Antalt a Fidesz frakcióvezetőjének. Emellett a párt mai frakcióülésen a képviselőcsoport többi tisztségviselőjét is megerősítették pozíciójában – állt a Fidesz közleményében.

A szavazás előtt állítólag így érvelt Orbán Rogán frakcióvezetői pozíciója mellett a NOL értesülése szerint:

Tóni a jó aktor. A frakcióvezető úr tudja a legjobban elmagyarázni a kormánypolitikát.

A lap arról is írt, hiába merült fel Rogán neve potenciális miniszterként, a miniszterelnök azt látta jobbnak, ha továbbra is inkább frakcióvezető marad. Ennek oka, hogy szerinte bár a kormányzás jó irányba halad, de a népszerűségen ez nem látszik, "mert a kormánypolitika nincs jól elmagyarázva". Állítólag pont emiatt találta ki Orbán azt is, hogy Lázár János és Giró-Szász András rendszeres csütörtökönkénti sajtótájékoztatón magyarázzák el a kormány döntéseit.

A kormányfő a Fidesz zárt frakcióülésén arról is beszélt: a 2018-as választás kapcsán "óvatosan optimista" – első sorban a gazdasági mutatók miatt. Ugyanis véleménye szerint ha fenntartható lesz minimum 2,5%-os gazdasági növekedés, akkor "egymás után, szépen sorban", az összes területre képesek lesznek forrásokat irányítani, és ezt választók is meg fogják érezni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Orbán valószínűleg nincs tisztában az "aktor" szó jelentésével.
Nem hiszem, hogy "színészt" akart volna mondani, bár, amilyen pökhendi, még az is lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Hanuka gyertya gyújtogató főminiszter.
JAJMÁR
Ajjaj, nem hallotta meg az érveket ellene, csak mert nem tudott a Juhász tüntetni! Azért lett a Rogán megint frakcióvezető.
ferii
Mire alkalmas egyáltalán ez a hülye benzinszinező?
eszegfu
@Anna Mária: 18:41 Találtam egy másik értelmezést az aktorra: digitálisan vezérelt beavatkozó elem...hát Rogán kézi vezérlésü.
eszegfu
Rohadtul tetszik O.V. nyilatkozata: "a kormánypolitika nincs jól elmagyarázva". Tisztelettel kérem, nekem ne magyaráztassa el! Én LÁTNI, ÉREZNI szeretném a kormánynak azt a politikáját, mely az egész M.o-ra pozitivan hat!
eszegfu
@pistapapa: 10:14 Na ne máááá! A Jobbik még az álmomban se jöjjön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.