A nemzetgazdasági miniszter idén július 1-jéig, azt követően pedig minden év február 1-jéig a Hivatalos Értesítőben teszi közzé a tartózkodási engedéllyel vagy munkavállalási engedéllyel foglalkoztatott harmadik országbeli állampolgárok legmagasabb számát – az erről szóló rendelet tervezete kedden jelent meg a kormány honlapján.

Az Európai Unión kívüli harmadik országbeli állampolgárok száma nem haladhatja meg a tárgyévet megelőző évben bejelentett munkaerőigények havi átlagát. A bejelentett munkaerőigény azt a létszámot fedi, amelyet a munkaadók a munkaügyi hatóságnál regisztráltak.

Az összegzett statisztikai adatok alapján teszi közzé a miniszter a foglalkoztatható harmadik országbeli állampolgárok legmagasabb számát.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egy fasiszta törpe árnyéka Európa egén...!
Ismerős történet... a vége is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@Anna Mária: Attól, hogy nem olvastam az Alaptörvényt, nem lehet fogalmam arról, milyen lehet egy alkotmány? Fura logika!
Trianonnak pedig olvass utána, ha lehet! A nemzetiségek a magyarság ellen fordultak és széttépték az országot. A nagyhatalmak pedig bosszúból asszisztáltak egy ilyen hazug igazságtalansághoz! Károlyi és a vörösök hazaáruló szerepét se becsüljük azért le! Miért akarod ezt megismételni? Érthetetlen!
Anna Mária
@Freewolf: Ugyan már... Akkora szamárságokat írogatsz, hogy ezeket csak valami jobbikos gyorstalpalón szedegethetted össze.
Persze, tessék csak olyan politikát támogatni, ami Magyarország teljes elszigetelődését eredményezi, ez szíved joga.
De aztán ne sipákolj, ha a határokat lezárva találod, sorban állhatsz vízumért Nagyváradra és Bécsbe, mindent meg kell termelnetek az országon belül, ha enni akartok, a pénzetek nem fog semmit sem érni és kereskedni sem fogtok tudni, mert nem lesz miből kifizetnetek a hatalmas vámokat. Az EU-ban dolgozó százezrek pedig szépen mehetnek haza munkanélkülinek, mert nem fog többé vonatkozni rájuk a szabad munkavállalás. Ti meg majd nemzeti nagymagyarokként féken tarthatjátok az éhező, elégedetlen tömegeket, hogy hogyan, azt te biztosan jobban tudod.
bundi
@Freewolf: akikre az angolok prüszkölnek, azok egyrésze mi vagyunk...meg a lengyelek...és a többi...tudunk olvasni az amcsiknál bevándorló volt einstein is...és lényegében mindenki...a magyaroknál ugyanezek a sokácok, tótok, szászok, svábok...stb...de ha visszanézel, mintha rémlene valami honfoglalásnak nevezett tömeges bevándorlóhullám is...a tömegek mindig is mozogtak...ha valahol nagyon leült ez a mozgás az meg csak belterjességet okozott...szerinted az egy ideális állapot?
és egy kérdés miért engem tornáztatsz, hogy keressek nem fehér sármazású matematikusokat fizikusokat...nálatok az internet ismeretlen? keress rá...te mondtad tudsz írni olvasni...
de hía ilyen ütemben fogy a magyar akkor ott előbb utóbb szellemi fekete lyuk fog tátongani...apropó fekete lyuk:
"A fekete lyuk valós, létező fogalommá akkor vált, amikor 1931-ben Subrahmanyan Chandrasekhar Nobel-díjas indiai származású amerikai fizikus meghatározta egy csillag stabilitásának kritikus tömegértékét,"
ja 25 afrikai születésű nobel díjas van...és az afro amerikaiakról, európaiakról nem is beszéltünk...okos vagy keresgess...
Freewolf
@bundi: Sőt. A Sorstalanság óta irodalmi Nobel díjas is lett politikai alapon! Szép! :-)
Az angolok pedig a robbantgató, késelő arabokra és négerekre vannak kibukva!
Anna Mária
@Freewolf: Olvasd el a Sorstalanságot, rád férne! :)))
bundi
@Freewolf: az ukip re gondolsz? Azok harapnak mindenre ami mozog

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.