Kaposvár fideszes országgyűlési képviselője szerint "a kaposváriak lesújtott közössége szinte egyöntetűen kiált a halálbüntetés után".

"Nem tudok Kaposváron vagy a környéken egy olyan emberrel találkozni, aki ne azonnal fogalmazná meg a halálbüntetés igényét" – mondta Gelencsér Attila szerdán a "Le a fóliával! Halálbüntetést az elkövetőkre!" címmel Kaposváron tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette: "az én személyes erkölcsi érzékem szerint is az ilyen aljas indokkal elkövető, különös kegyetlenséggel gyilkoló embernek a halál a méltó büntetése".

A kaposváriak elvárása, hogy "méltó büntetést, a lehető legsúlyosabb ítéletet kapja az elkövető" – hangsúlyozta a politikus az egy héttel ezelőtt egy kaposvári trafikban történt gyilkosságról, egy fiatal eladónő haláláról szólva.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Az EU-ban nincs halálbüntetés, tehát az arról szóló vita előtt a tagságot kell megszüntetni, különben az Unió úgy kaszálja el harcos Orbán bármilyen törvényét, mint azt általában szokta.
Az EU tagság megszüntetéséhez népszavazás illene, tekintve, hogy azzal léptünk be.
Mindezt természetesen minden halálbüntetésért kiáltó Fideszes tudja. Ez csak a parasztvakítás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Pálinkafőző Rézüst: Azé egy kis aprót csepegtessél mán' nekem is... :-)
profon
@Pálinkafőző Rézüst: @Mézike: Kedves Pentések, kedves Pentésnők, tisztelt Szelényeink, Matláfok!

Engedjék meg, hogy a Hanarvekényési Pörge-mörge részéről így elpüfélhessem Önöknek a Hanarveknyésiek szívből jövő sunyáit.

Meggyőződésem, hogy e mostani bélgamáción nyílvánosan is elpotálhatjuk, hogy noha a vronyás idén szilanyásként jött, a gárzaki mégis elegendően telmekós, és már herfel a dumó, elvtársak. Idén már zselenyákkal pötéltük a poslát, a posla bényét, és a poslabényen belüli rugányt. Nem hiába zodáltuk a dernyét. Rogodásaink, zögördéseink most már végre kumálnak.

A magam részéről kifetyélhetem, hogy nem doláztuk el a herfelést, eleget tettünk a harmadik szusonkó meléinek, így aztán bízvást számíthatunk tilmanóra és egy kevés poslára is. A posla bénye idén talán kevesebb lesz, mint tavaly, de felgyumáltunk helyette elegendő bélges menát. Ezen a téren nincs, és nem is lehet palizsánkos bélganyáz vagy bármi féle selga-velga.

A dölmenés, a következetes dölmenés folyik tovább, és ebben a KISZ-szervezet is vetlás. Vetlás, mert a hanarveknyésiek érzik a tocsolákban rejlő folonyát. Innen ígérjük, hogy gereten lesz a durmák, a bolonyként vezéljük a csumót, és nem engedjük a podolcs lenyán.

Erről a helyről is felnyihorlunk, és furákkal élünk a legmagasabb szedál felé, vezélje keresztül a Pörge-mörgeiek dödéjét. Mert mi büszkék vagyunk a dödénkre. Ez a döde a mi dödénk. Ahogy azt Töcsek, a nagy Pöde mondta: Inkább ma több döde, mint holnap még kevesebb pumó, elvtársak.

Végül köszönöm, hogy fölszügyélhettem a dézermannt, és kívánom az egész bélgamációnak, hogy még nagyon sokáig desledonyáljon a ribán.

Éljen a bedő, éljen a törentárpödle, éljen a tonásmenásvekernye, éljen a nyefke.

Köszönöm.
Pálinkafőző Rézüst
@profon: ez egy igen szép székfoglaló volt! Ezen beszéd után már csak üres székre ülöndhetté rá, hejszen, dejszen, aki ott ült, ezt olvasván, ki, és lefordult a székiről...Esetleg székelni valója támadt , ahová nem vihette a székét, mert, az igen bonyolult lett volna, hiszen berittyentett a jószág,,,..
Éljen az új Miniszterelnök! A pénzügyér még én vagyok, ugye, Nagyuram? :) Nem kuncsorgok, csak úgy mondom...:)))
profon
@Pálinkafőző Rézüst: 2 dolog örök. A másik az adótartozás ! :))
Pálinkafőző Rézüst
@profon: nájn! A kocsmában komolyabban veszik...:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.