Kósa Lajos nemrég azt nyilatkozta, hogy csak félreértésből fóliázzák a trafikokat, ám kijelentésével sokan nem értettek egyet. Az egyik Debrecen környéki trafikos felháborodásában üzenetet is küldött a Fidesz politikusának, amit a CívisHír közölt.

Ebben a dohányboltos arról írt, "művészi szóforgatásról tett tanúbizonyságot akkor, amikor azt mondta a kaposvári gyilkosság kapcsán, hogy nem kötelező a trafikok fóliázása". A tulaj egyik trafikja ugyanis olyan kialakítású, hogy az utcáról fóliák nélkül sem láthatók az általuk árusított cigaretták, aki kintről benéz, csak üdítőt és sört lát. Ám a boltos ennek ellenére is a szabályozásnak megfelelően az üvegbetétes ajtót és az ablakot szitafóliával fedte be, ami kintről egyáltalán nem enged belátást, bentről azonban ki lehet látni. 

Mégis az ellenőrzéskor beléjük kötöttek:

Másfél hónappal ezelőtt említett üzletünkben járt a Nemzeti Dohány Zrt. ellenőre, aki elégtelennek találta a sötétítést, ezért utasított, hogy az ablakot és az ajtót BELÜLRŐL IS fóliázzuk le. Hogy ez megtörtént, arról 10 napon belül (valamennyi irányból készített) fényképes dokumentációt kellett eljuttatnom részére a büntetés elkerülése végett.

Hát ennyire nem kötelező a fóliázás, tisztelt nagytudású urak!

A trafikos azzal zárta sorait, hogy a dohányboltjaiban rajta kívül egy 21, egy 23 és egy 26 éves fiatal nő dolgozik, minden este imádkozik értük.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@verum: Egyáltalán nem baj, hogy töménytelen rablás, betörés és sajnos az utóbbi emberölés kapcsán kapnak össze a "trafiknyertesek" a gazdikkal ! Szopják le egymást !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@nezelodo: ma, 06:59
Csak úgy nem nyilatkozhat, Kósa legalább is.(ebben az ügyben)
Mert a folyóson megkérdezte a riporter, azt válaszolta nem nyilatkozik csak délután.
A kérdésre igennel, vagy nemmel kellett volna felelnie. Na, még ez sem ment!
Délután eligazítás...stb, s lőn van véleménye az ügyről Kósának!!
panellproli
ROTHADÉKOK! Még most sincs a pofájukon annnyi bőr, hogy legalább bocsánatot kérjenek az eb...tt rendeleteik miatt!
vadsanca
A következő gondolatot egy másik oldalon már publikáltam.
"Nem értem az egész hülyeséget! Csak azért fóliáztak, hogy a kiskorúak ne lássák a dohányterméket? De a "felnőtt" üzletek meg nincsenek fóliázva. Németországban óriásplakáton hírdetik a cigerettát! Nem beszélve a közterületen lévő cigi-automatákról! Miért akarunk mindig pápább lenni a pápánál. Amit nyugaton lehet, azt nálunk miért nem?
Németországban rengetegen dohányoznak, nincsenek olyan tilalmi törvények mint nálunk és mégis megbékélnek az emberek. Én nem dohányzom, de azért nem vetek meg másokat mert dohányoznak. Ez ugyanolyan diszkrimináció mint bármi más.
Ezen alapon ki lehetne találni pl, azt, hogy a kék szeműek nem vezethetnek, a barna bőrüek nem mehetnek szinházba és még sorolhatnám a hülyeségeket. "
Qczy
Észrevettétek, hogy a kormány összevissza kapkod - Rendelkezések törvények azok vannak - de eddig mind balul sült el- nem a népért szólnak, hogy jobb szebb jövőnk legyen. hiszen ez lenne az ÉLET lényege. Jobbá szebbé tenni a világot, de az eddigi fejek nemtől kormánypárttól függetlenül pancserek saját pénztárcájukat növelik.. érdekes mód. / erre van eszük / Annyira idióták hogy ezzel a sok megszorításokkal elűzik az amúgyis kevés magyar állampolgárokat hazájukból. Az egész világ rajtunk röhög, mert abszurd amiket kitalálnak, s ilyenek képviselnek minket magyarokat. Történelmünk nem erről volt világi, de sajnos azt szétrombolták,, s minden miért? csupán a PÉNZ miatt. Én is kitaláltam valamit hátha: vasárnap az MSZP - Jobbik- LMP városok nyitvatarthatnak.
kukac50
A kurva anyjukat ezek azt sem tudják mikor mit szavaznak meg.
Legyenek már annyira gerincesek,hogy vállalják azt amit előterjesztenek és megszavaznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.