A jogalkotónak is érdeke, hogy a trafikban dolgozók biztonsága garantált legyen – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

A kormányszóvivő a trafiktörvénnyel kapcsolatban azt mondta: "kiderült, hogy félreértés vagy bizonyos értelemben egy olyan automatizmus volt a trafikok kialakításával kapcsolatban, amit a jogszabály a szó szerinti formájában nem ír elő".

A jogalkotónak is érdeke, hogy az eredeti szándék – az, hogy a dohánytermékeket ne lehessen látni az utcáról, elzárva legyenek a fiatalkorúak elől – találkozzon azzal a szemponttal, hogy a bent dolgozók biztonsága is garantált legyen – hangsúlyozta.

Emlékeztetett rá: amikor sok évvel ezelőtt elszaporodtak a benzinkútrablások és a bankrablások, akkor a szakma és a biztonsági szakemberek megtalálták azokat a formákat és eszközöket, amelyekkel lehetett növelni a biztonságot. Most is erre van szükség – jelentette ki.

Azzal, hogy a fóliázás félreértés lenne, sokan nem értenek egyet, egy debreceni trafikos meg is írta, hogy miért nem.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
És ezt a félreértést eddig nem tudták tisztázni? Micsoda banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Hát persze, élből hihető, hogy Gecisztánban csupa félreértés minden, ami szarul sül el !
- Milyen a jogi előkészítő munka ?
- Mi az, ami nem látható előre egy lesötétített, pénzforgalmat is bonyolító trafik biztonságával kapcslatban ?
- Mi lenne, ha "illetékes patkányék" őszinteségi rohamot kapnának legalább egyszer és kiszakadna belőlük is az "elqrtuk, nem kicsit - nagyon !" ?
Yeromos
"dohánytermékeket ne lehessen látni az utcáról" Ekkora baromságot az nem zavarja őket, sőt kötelező volt kitenni a feliratot NEMZETI DOHÁNYBOLT kb 30 centis betűkkel.
Gondolják, annyira hülyék a fiatalokat, hogy nem bírják kikövetkeztetni a feliratból a terméket? (Talán még lézerjaninak sem okozna gondot)
human
Az is félreértés volt mikor a szekszárdi fideszgyűlésen elhangzott, hogy a nyertes "Csak elkötelezett jobboldali lehet."
Senara
"A jogalkotónak is érdeke, hogy a trafikban dolgozók biztonsága garantált legyen." ..Itt a kutya elásva ! Nem véletlen a magyarázkodás a "jogalkotók" ,részben felelősek, rablás sorozat és a gyilkosságért !
mariaberta
Előző véleményem fenntartásával megkérdezem? Ennyi hülye trafikos van, aki "félre érti" a kormány által bevezetett törvényt? Be kell őket iskolázni, hátha ragad rájuk valami értelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.