Önkényuralmi jelkép használatának vétsége miatt eljárást indított a Gyöngyösi Rendőrkapitányság, miután ismeretlenek "Megdöglesz Petőfi!" feliratot és horogkereszteket festettek Morvai Ferenc nagyrédei üzemének nagykapujára – közölte Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.

A MEGAMORV – Petőfi Bizottság Egyesület szombat reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy május elsejére virradóra ismeretlenek horogkereszteket és Megdöglesz Petőfi! szöveget festettek Morvai Ferenc nagyrédei üzemének kapujára, az irodaház ablakait pedig kövekkel dobták be. A Petőfi-kutatás mecénásaként ismert üzletember, a Morvai Kazán Magyarország Kft. tulajdonosa feljelentést tett – közölték.

Nem ez az első alkalom, hogy Morvai Ferenc halálos fenyegetést kap, "évekkel ezelőtt Kiskőrösön eszméletlenre verték, kezeit hátrakötötték, gépkocsiját felgyújtották, a hátára pedig ráírták: +Ha tovább folytatod a Petőfi-kutatást, így jár a családod is!+ A rendőrség a mai napig nem találja a tetteseket" – olvasható a közleményben.

Hozzátették: a nagyrédei vállalkozót nem rettentette el a fenyegetés, és júliusban eltemetik "Petőfi Sándor Barguzinból hazahozott földi maradványait".

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A ket het mar letelt, kedves sintersanya, oszt meg mindig akadnak bunozok az orszagban? Miert is nem talaltak meg annakidejen Morvai megveroit? meg ugy egyaltalan: ki az, aki randalirozhat minden kovetkezmeny nelkul ma Magyarorszagon?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nagyon úgy tűnik a "két hét alatt rend lesz", csak a földi halandókat fenyegeti. El is kerülöm ezentúl Kiskőröst, meg Felcsútot, de még a kecskefarm környékére sem megyek, ahol nem a szegények kecskéi legelnek. Stoppolni se állok ki, inkább gyalogolok, hátha elvisz egy rendőrautó!
feri57
Orbán Viktor annak idején azt ígérte, hogy ad két taslit ezeknek a neonáciknak és hazáig kergeti őket. Két hét alatt rendet test ígérték és kiépítették a náci fasiszta rasszista birodalmukat. Két arcuk van, amit a választó polgároknak mondanak és ami rejtve marad, azt hatalom át vétele után törvénybe hozzák és jaj lesz a 13 kisebbségnek, kommunistáknak, bevándorlóknak az itt élő nemzetiségeknek, zsidóknak cigányoknak és aki nem ért egyet a neonáci nézeteikkel az ellenség és akkor már fegyveresen lépnek fel és törvényesen. A magyarság fekete gyász ruhákat vásárolhat!!!
papa.49
Akinek volt ,,bátorsága,, ezt a mondatot leírni lehetne annyi ,,bátorsága,, is hogy kiáll, és elmondja hogy ő tette, de nincs mert csak egy xarházi náci ivadék lehetett az ipse!!!
feri57
Petőfi életét adta-e hazáért,
ez kinek nem tetszik? Mi az üzenete a magyarellenes horogkereszt rajzoló bandának?
Anna Mária
Tessék szépen elkapni a rohadékokat, de mihamarabb.
A bűnözés legjobb ellenszere a hatékony, eredményes bűnüldözés.
Ha biztosak lehetnek a bűnözők abban, hogy nem ússzák meg, akkor meggondolják, egyáltalán hozzáfogjanak-e pl. horogkeresztek festegetéséhez.
KERKA
@feri57: Ez, vagy ezek egyszerűen idióták. Persze, hogy Petőfit nem lehet együtt emlegetni a horogkereszttel. Egyszerűen csak gyalázkodók, rongálók. Olyanok, mint a szobor, vagy temetői sír gyalázók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.