Az Omega felcsúti fellépése miatt szült indulatok nem csitulnak a zenekaron belül sem: Kóbor János, a frontember ismét megszólalt az ügyről. Szerinte Mihály Tamás, a basszusgitáros - aki nem hajlandó a stadionban fellépni- gerjeszti az indulatok Facebook-oldalán – írta a BorsOnline.

Kóbor János az alábbit nyilatkozta az újságnak:

Ebből az egészből Mihály Tomi csinált politikát. (...) Mint már említettem, a koncertet Makovecz Imre tiszteletére tartjuk, a stadion vezetőit mi kerestük fel, és először nemet mondtak, azzal indokolva, hogy a stadion nem erre a célra készült. Miután kiderült, hogy a fű és a pálya vízelvezetése nem tökéletes, és le kell cserélni, felajánlották, mint egyedüli lehetőséget, a június 13-i időpontot. A Beat Misének több koncerthelyszíne lesz, valamennyit az Omega Management rendezi, senki nem rendelte meg és nem is fizeti. (...) A mi mottónk ma is az: a kötéltánc megtanít arra, az egyensúly se jobbra, se balra.

Eközben az ügy az internetezőket is megmozgatta, rengeteg komment született, például Vágó István is jelezte Mihály Tamás Facebook-oldalán, hogy vele ért egyet.

Mihály a Borsonline megkeresésére már csak annyit reagált, hogy örül, hogy az emberek nagy többsége vele ért egyet, de újat már nem tud elmondani.

Az Omega Oratórium egyébként tegnap jelentette be, hogy Felcsút mellett Moszkvában is fel fognak lépni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

panellproli
Még mindig az adóforintjainkat akrják elpazarolni az elkúrt stadionra?
Anna Mária
@panellproli: Persze.
A kis Vikikének a játszótere pocsolyás, kerül, amibe kerül, rendbe kell hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.