A Bors megtalálta a múlt szombatra virradóra az Akácfa utcában meggyilkolt lány barátnőjét, aki megdöbbentő titkokat árult el Nancy múltjából.

Arról beszélt, hogy a lányért, mivel feltűnően szép volt, bolondultak a férfiak. Szerinte elsősorban a kínaiak, neki pedig tetszett a dolog, hogy minden ujjára tíz férfit kaphatna.

A lap cikkében Tracyként szereplő lány azt is mondta, nem hiszi, hogy hirtelen felindulásból követték volna el a gyilkosságot. "A kést biztosan magával vitte. Nancy ugyanis a szobában halt meg, a kések eldugott helyen voltak a lakásban."

Egy másik lány szerint – aki úgy hallotta, hogy egyetlen metszéssel vágták el a fiatal lány torkát – ha egy gazdag vállalkozó volt a tettes, pillanatok alatt talál valakit, aki leüli helyette a büntetést, vagy már nincs is az országban.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A prostik ki vannak téve az erőszakos halálnak. Aki ezt "szakmát" űzi számolnia kell ezzel a lehetőséggel is!
@volvós: arról igazán nem tehet a sintér, hogy a hülye tyúk pont egy olyan kuncsaftot kapott ki aki meggyilkolta, ráadásul nem is az utcán. Lehet, le akarta nyúlni a pasit az meg észrevette :(
Ettől függetlenül nem érdemelt halált, de magának kereste...Láttam a fb oldalát és megdöbbentem. Ha az én lányom így reklámozná magát, hát inkább agyoncsapnám.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: (19:45) Valami nem volt rendben ezzel a lánnyal, ha a "kínaiak imádták". Olyan üzletbe keveredhetett, ahol nincs kegyelem senkinek.
Inkább a kínai maffia miatt aggódjál!
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: volt velük dolgom a Casinóban anno... Nem rosszabbak, mint a románok...Hernyó mindkettő...
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: (21:37) Csak amíg egy kínait (gyilkost) soha nem tudsz elkapni, mert olyanok, mint a homokszem. Mind egyforma. Csak bele tudsz markolni, és mind kipereg az ujjaid közül.
Yoda69
Egyre jobb a fideszes politikus utan most mar a kinaikra kenik a szart. A vegen majd azt hozzak ki, hogy ez a lany is ongyilkos lett.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: ahogy a román cimboráid is...sajnos...Segíts, hiszen ismered őket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.