Nem véletlen, hogy a hitgyülekezet ATV-jében Gyurcsány megemlítette: a DK programjának minden pontjához találtak oda illő keresztény gondolatot. Gyurcsány Ferenc feltalálta a progresszív adórendszert. Az egykori szocialista-, tehát sokáig magát baloldalinak láttató pártvezér a jó magyar kapitalista álarcát magára öltve, az ATV kamerája előtt aggályosnak minősítette, hogy az emberek visszasírják a kádári rendszert a gyurcsányi helyett, a kádári létbiztonságot jobbnak tartják a piacgazdaság létbizonytalanságánál.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Igazat mond. Ott tartunk, hogy a legtöbb forumon a Kádár rendszert sírják vissza. De talán ennek a független újság írásnak is le kellene már szoknia Gyurcsány kriminalizásáról. Sürgősen. Amiről beszélt, jó irány és bár nekem tetszik a liberális eszmeiség de ugye nem ez a formája. Mert igaz, hogy sokat tettek azért, hogy rendszerváltás legyen, de, hogy az jó is legyen nem tettek semmit. Sok okos gondolat van, de talán elmagyarázhatnák Orbán hogyan került ebbe a pozicióba. Szóval lehet, hogy hibázott Gyurcsány de sajnos urak jelenleg más nincs. Ezzel csak a FIDESZt támogatják az ő kottájukból dumálnak. Lenne még de el a kezekkel Gyurcsánytól. Van nektek Orbán, ha már annyira hibákat kerestek. Ha nem tetszik el lehet menni, vagy segíteni kell egy változást. Aztán hezitálhatnak. Egyenlőre látszik a helyes irány. Jól beszélt. Kicsit gyerekes de sikerülhet. Egyszerű és ezt mindenki megérti. Csak a kis okosok nem. És nagy hiba ha liberális okoskák ellene fordulnak. Orbán helyett egy másik, hasonló jön ha a FIDESZ marad.
Vizual
Ja igen. Én hallgattam és nem istenítette a Gyurcsány rendszert, de megtette már, hogy elismerte, hogy hibázott. Ezt a piacgazdási hülyeséget sem hllottam, szelektív lenne a hallásom ? De azt látom, hogy szorgosan hazudnak az urak.. FIDESZ módszer. Ugy, hogy a piacgazdaságot a progresszív adórendszert, csak alkalmazni kell, mert azt már régen, más kitalálta. Amúgy meg maga is kaptalista Gyurcsány,, de ő a miénk. A tiétek Orbán ? Melyik a jobb ? És miért mondom. Mert az MSZP aki mellett kitartottam Mesterházy hülyeségével megszűnt szerintem. Számomra legalábbis..
Manhattan
Emlékeztek hogy a Gyurcsányt hogy átkozzák, a 20 éves cége után évi 80 milliós osztalékért? Na a felcsútiparaszt rablóvállakozó polgármester: 1,8 milliárd osztalékot kapott. Erősítsetek már meg, ez így van? Hány éves vállalkozó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.