Prostituáltként dolgozott a múlt héten meggyilkolt 19 éves lány. Kuncsaftjai közt állítólag ismert ember is található – tudta meg a BorsOnline.

Egy közismert, tévében sokat nyilatkozó politikus is rendszeres vendége volt. Sokan alaposan meglepődnének, ha kiderülne, ki az a látszólag példás családi életet élő férfi

- nyilatkozta az áldozat egy barátnője. Sőt, szerinte az együttlétről felvétel is készült, amit a lány telefonjára mentett el. A telefon most a rendőrségnél van, így nem valószínű, hogy a videó nyilvánosságra kerülne – írta a lap.

A BorsOnline a gyilkosság további részleteiről is szerzett információkat. Egy forrásuk úgy tudja, a gyilkosság napján a lány egy buliból ért haza késő este, ezt követően ölték meg. Más arról beszélt, holttestét a földön, meztelenül találták meg, arca alig volt felismerhető a bántalmazástól.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@ipan54: Ha igaz a ,,jól értesült barátnő,, hamarosan elgázolja őt is az ,,osztrák nyugdíjas,,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Kicsit azért zsenánt, hogy a miniszterelnök és a volt miniszterelnök feleségét vagy éppen ezeket összefűggésbe hozzák egyesek ezzel a témával. Mindkét nő a maga dolgában okos, nem érdemlik meg ezt a barom dumát és súlytalan gyanusítgatást.. Igy bizony ökörség ez a duma róluk. Bárkiről is van szó, több tiszteletet. Ne a saját feleségégedől vonjál le általános következtetést.
Ha pedig a feleségeddel nem vagy megelégedve, mert neveli a gyerekeidet, mos , főz és takarít rád ha haza mész helyt kellene állni nálad is., akkor inkább váljál el tőle. Biztos vagyok benne, hogy kivirul majd az asszony nélküled. Kurvák helyett pedig a családdal foglalkozzál. barom.
cuna_mi
@Mariner1: ... magyarul a politikus úgy táncol, ahogy mi fütyülünk, úgy szavaz, ahogy mi akarjuk, különben?!
csa-csa
@Horizont: ezt már a párnak kell megbeszélni
Vizual
Ha baloldali lenne már tudnánk kiről van szó. A Fideszest meg majd tudni fogjuk. Bár nehéz lesz. Mert egy re több FIDESZES cseréli le az öreg feleségét. Lesz majd aki beszélni fog...
Yoda69
Szegeny lotyo, nem kellett volna fideszesekkel kefelnie. Gondolom megzsaroltak a Gecit, erre jott az osztrak nyugdijas es elgazolta.
Csizmás Kond
...senki le se szarja, hogy meghalt egy ember...csak a politika, az ami legelőre sokaknak eszébe jut...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.