Május 7-én érkezik a hazai mozikba a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron). A Marvel legújabb szuper produkciójának talán legnépszerűbb karakterével, Vasemberrel a hétvégén akár Te is készíthetsz egy selfit!

Forrás: mozimaniaapp.hu
Feltöltő: Mozi Mánia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakurasz
@Mozi Mánia: Ez nem morgolódás vagy lázadozás! Pláne nem "azért is ide írok valamit" dolog! Ez a véleményem, még akkor is ha történetesen nem egyezik a Tiéddel! A válaszodból kiérzek némi rendreutasításos zöngét, amit nem nagyon szenvedhetek! Szívesen beszélgetek Veled ha úgy kívánod, de ezt mellőzd ha lehet.
Mozi Mánia
@bakurasz: Nekem a selfiről nincs igazán vélelményem, pontosabban annyi, hogy mindenki úgy csinál magából hülyét, ahogy akar. A helyén tudom kezelni, tudom, hogy múló hóbort az egész. Nem is értem igazából az első hozzászólásodat sem, hiszen nem arról van szó, hogy "Te szoktál selfizni?", hanem egy programra hívja fel a figyelmet. A program a Vasemberhez köthető, aki ugye a szuperhős filmek egyik főhőse, így főleg a fiatal korosztály (12-22) a célközönség, így egyértelmű a cikk címadása is, hiszen a fiataloknak most a selfi szóval minden "eladható". Nincs a reakciómban semmi kioktató, csupán számomra úgy jött le a dolog, mintha "csak azért is oda írok valamit, mégha nem is arról van szó igazából" comment lenne.
bakurasz
@Mozi Mánia: Meg is fogalmaztad, miért az volt az első hozzászólásom, ami! Hogy egy mondatba foglaljam, a cikk erről szól: Ti, akik elég hülyék vagytok mindenütt szelfizni, gyertek és a menőmániátokat éljétek ki a Vasemberrel miközben mellesleg én jól fogok keresni a baromságotokon!
Nekem nem Veled van gondom! Egyszerűen rühellem, hogy manapság ekként is kettéoszthatók az emberek! Vannak az intelligensek, akik a többi hülyeségét használják ki. Mindez a reklámszövegekben nyilvánul meg leginkább. Egy-egy kulcsszóval meg lehet mozgatni az arra "ráharapókat". Ilyenformán segítesz Te is a sok ostobának hülyét csinálni magából! Én meg vagyok itt Neked a negatív reklám... :)
Mozi Mánia
@bakurasz: Messze nem erről szól a cikk! Szerintem ilyet nem kellene bele magyarázni, pláne ha nem látsz a színfalak mögé, és még lövésed sincs, hogy mennyibe is került ez a "móka", mármint hogy azt, aki a moziba jön a Vasmeber jelmezben "vakítani a sok tudatlant" mennyiért is vállalta a dolgot, és hogy a szervezőknek ebből mi hasznuk van. Ha már itt tartunk, elő is bukott az a bizonyos "magyar kártya", egyből mások zsebébe turkálásnak, ha nincs érvem. Emberek dolgoztak a dolgon, nem keveset, mondhatni lelkesedésből. Ha más nem, akkor ezt tiszteld, és ne azzal foglalkozz, hogy ki mit keres ezzel! De hogy nyugodtan tudj aludni, annyit elárulok, hogy nem sokat. Közelít az összeg egy nagy nullához! Egyenesen ki kérem magamnak a feltételezést is, hogy ez pénzszerzés céljából történne. Messze nem olyan jó üzlet manapság mozival/filmel foglalkozni, a hírközlési oldalról nézve (filmes oldal, filmes YouTube csatorna, stb), mint ahogy gondolod, ahogy feltételezed! A mozi (esemény szervezője) oldaláról megint nem beszélhetünk bevételről, hiszen a film szerdán startolt a hazai mozikban, két hete lehet rá jegyet venni, szóval aki meg akarta annyira nézni, annak már rég volt jegye a filmre.

Senki nem mondott ilyeneket, amit össze hordasz, szimplán mert célozva van egy hír, azért nem kell egyből mindenkit hülyézni. Sajnos/hála égnek ilyen lett a világ, ilyen lett az internet, a média: célzottan próbálják megszólítani az embereket (lehet, hogy nem véletlenül), csak azokkal van a baj, akiknek nincs annyi agyuk, hogy tudjanak szelektálni hír és hír között, hogy mi az ami neki van célozva, és mi az ami nincs.

Hozzá tenném, hogy a reklám feltalálása óta az a cél, hogy megfelelő kulcsszó találásával szólitsák meg a célközönséget. Régen volt egy mondás, hogy a reklám 10% ér célba, csak nem lehet tudni melyik 10%. Annyit változott a világ, hogy ezt a 10%-ot az internettel fel lehet hozni 25-30%-ra, a hatékonyabb célzás miatt!
bakurasz
Sajnos a reklámszakma egy cseppet sem érdekel, de köszönöm a rövid oktatást. Főleg arról, amiről ugyebár "lövésem sincs". Én jól tudom, hogy mindenkinek meg kell élni és épp ezért (is!) eszemben sincs a zsebedben turkálni! Szerintem nem is ugyanabban valutában számoljuk a pénzt! Sajnálom, hogy nem értetted, mit locsogok. Engem a szelfizés irritál elsősorban. No persze a reklám, ami a szelfimánia kihasználásán alapszik, nemkülönben! Ettől még Te jól végezheted a dolgodat ingyen, csak épp nem én vagyok a célközönséged. A tetejébe még a pofámat sem fogtam be...
Mozi Mánia
@bakurasz: Az a vicc az egészben, hogy baromira nem érted a lényeget, és abban a részben próbálsz csomót keresni, ahol nincs is csomó. Ebben a sztoriban pont a selfi a legérdeketelenebb rész, ahogy fogalmaztam: a fiatalokat próbálja megszólítani a cikk, akiknél manapság az egy "fényképet" nem "fényképnek" hívnak, hanem selfinek. Ennyi! Talán nehezebben is értenék meg, ha az lenne a címe a cikknek, hogy "Akarsz egy fényképet a Vasemberrel?" Mint ahogy az én ilyesmi koromban, mint akiket célozna a dolog, minden "zsír" volt. Régen is minden divatból pénzt csináltak, hiszen ezért divat, és régen is minden divat hullám alább hagyott, ahogy ez is alább fog hagyni, és a régebbi divatos dolgok is ugyan olyan haszontalanok voltak, mint most ez a selfi őrület pl. Ezért írtam az elején, hogy ezen kár rágódni. Persze, elutasíthatod a selfit, szíved joga, csak felesleges, mert pont nem érdekli a világot, a selfi őrületeket, hogy te elutasítod őket! Akkor meg mindek erőlködni ezen?!? Ezzel az erővel minden divatos dolgot elutasíthatsz, de akkor ne felejtsd el azokat is, amiként esetleg te tudsz lelkesedni, hiszen ha nem így teszel, akkor saját magadat köpöd szemen. Azt meg ne is reagáld, hogy "ééééén soha, semmiért", mert ez egyszerűen nem lenne igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.