A II. és III. kerületi bíróság első fokú ítéletében eltiltotta a Millenárist a szabadtéri programok szervezésétől – írta a Heti Válasz.

A lap megemlíti, hogy három, a környéken lakó felperesnek adtak ezzel igazat, akik között ott van a HVG volt főszerkesztője, Réti Pál is.

A döntés értelmében a Millenáris zárt, de hangszigetelés nélküli épületben hangosítással járó rendezvényt sem szervezhet, ami a lap szerint a hely végét jelentheti.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idppp
Miért kellett a Fidesznek elorozni a nagy múltú Millenáris nevét? Miért nem volt jó a Millenáris Park? "A Millenáris a Budapesti Olimpiai Központ területén található döntött kanyaros kerékpáros pálya. Nyáron főleg a kerékpározók, télen jégkorongozók használják. Az 1800-as évek végén épült létesítményt sokan a magyar versenysport bölcsőjeként emlegetik, itt játszott először nemzetközi mérkőzést magyar labdarúgócsapat." Nem elég, hogy a pénzünket, a kokárdánkat, a Nemzeti kifejezésünket lenyúlják, lejáratják, már annyira sem telik a jól fizetett temérdek pártkatonától, hogy egy ilyen jeles intézményünket békén hagyják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.