Egyre nagyobb hullámokat kavar a múlt héten meggyilkolt 19 éves lány ügye. Miután kiderült, hogy a "Nancy" néven emlegetett lány prostituáltként dolgozott, a Bors bedobta, hogy egy ismert politikus is a kuncsaftja volt. Hogy pontosan ki, azt nem tudni, de már a politikusok is erről pletykálnak egymás közt – írta az Index.

A lap értesülései szerint az ügy feljött az MSZP szerdai elnökségi ülésén is. Itt Gőgös Zoltán elnökhelyettes azt mondta a tagoknak, nem MSZP-s az illető, ugyanis ha az lenne és a rendőrség birtokába jutott volna a felvétel, már rég kiszivárgott volna a sajtónak. Talán nem meglepő, de az MSZP-sek egy befolyásos fideszes politikust tartanak a lány szeretőjének.

A téma Lázár János rendszeres, csütörtökönkénti sajtótájékoztatóján is feljött, ahol egy újságíró rákérdezett arra, van-e a miniszternek információja az ügyről. Lázár erre nemmel felelt, mondván ő is a sajtóból tájékozódik. Mégis: a Fideszben is elindult a pletyka, amely szerint egy magas rangú MSZP-s látogatta az áldozatot.

Az igazságot nem tudni, az is lehet, hogy valójában semmilyen politikus sem járt a lányhoz.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
A találgató politikusok mindegyike, csak a sorrendiségét vitatják!
Desischado
Vagy ki tudja! Megy a maszatolás ezerrel!
mate03
@Desischado: Leszarom hogy ki volt!Aki egy kurvának fizet,az megis érdemli! A pénzért szex.olyan mint zokniban lábat mosni!
Lepényleső
...Majd pont e témában ismerjük meg meg az igazságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.