A leendő tanuszoda alapkövét Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter helyezte el Putnokon. Ez egyike azoknak a tanuszodáknak, amiknek az építését a választási kampányban jelentette be Orbán Viktor.

A Népszabadság most azt írja, egyelőre hiába volt minden, hiába tűrték hősiesen a gyerekek az esőt, miközben Balog Zoltán egy esernyő alól mondta a beszédet, az építkezés nem indult meg.

Hiába áztak a gyerekek Putnokon Balog Zoltán beszéde alatt, nem épül az uszoda

És máshol sem állnak jól a dolgok, pedig 2014 decemberére már tizenegy ilyen uszodának állnia kellett volna. Tokajban például légsátorral fedett medencének kéne lennie, de a tavaly ősszel megválasztott független polgármester, Posta György még csak terveket sem látott arról, hogy hogyan kezdődne az építkezés. 

A lap szerint a projekt Balog Zoltántól Seszták Mihályhoz került, sőt, a 150 milliós keretösszeg is duplázódott. Eddig mégsem épült semmi.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Jellemző erre a rohadék bandára,az sem igaz,amit kérdeznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Idézem Felipét, - "az alapkő lerakva, a pénz ellopva..." Nem ez a lényeg? A pénz meg van, zsebre van téve, a balogh megint játszotta az ájtatos manót, a fideszben mindenki happy! Hogy az Ebola látogatná meg ezt az álszent csuhást, de a többieket se hagyja ki a jóból!
papa.49
@Jankó123: Az a baj, hogy azt az ,,alapkövet,, nem rájuk rakták le...
kukac50
Alapkövet már a Fidesz sírjának kellene lerakni,szociális temetés keretében.
Strong
Egy gyerekkori haverom járt így:

Elment dolgozni egy helyre, ahol aztán már az első hónapban sem kapta meg a fizetését.
Amikor elégedetlenkedtek, akkor kiment a főnök a munkaterületre, és mindenkit megnyugtatott: kicsi, átmeneti gond van, amit pont most igyekszik megoldani, viszont ennek a profi brigádnak a hűségét szeretné busásan megjutalmazni, így átlagosan 30 % fizetésemelést kapnak...nagy volt az öröm...

Aztán a nagy örömben dolgoztak még egy hónapot - és senki semmilyen pénzt nem kapott...
A cég papíron bedőlt..és kész...

Tehát duplájára emelkedett a büdzsé? ...hát ennyi erővel az ötszörösére is emelkedhetett volna...mert hát az eredmény: 0
Bercifiu
Szégyelljék magukat a vén hülyék. Minek nekik az ernyő, több víz úgysem fér a fejükbe a rohadékoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.