Mindössze 5 perc és 52 másodperc alatt tette meg a Róna utca végétől a Kolosy térig tartó 7,6 kilométeres távolságot az OMSZ egyik mentősofőrje. Csordás Tibor már 3 éve teszi fel a fedélzeti kamerájával készült felvételeket vonulásairól, ám ezúttal sikerült vele letarolnia az internetet – írta a Hír24.

A videó pénteken került fel Youtube-ra és vasárnapra már a világszerte népszerű internetes fórumon, a Redditen is felbukkant. A képsorokon nemcsak a sofőr profizmusa látszik, hanem az is, hogy a budapesti autósok milyen ügyesen engedik el a szirénázó mentőkocsit. Csordás egyébként ezzel a mondattal is tette ki a videót:

Köszönet a ránk figyelő autósoknak!

Egy kommentben pedig ő maga is elismerte, hogy igencsak gyorsan sikerült a célhelyszínre érnie:

Kicsit jó sikerült!! :-)

- írta.

A felvételt eddig több mint 388 ezren látták Youtube-on.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Kevesen tudnak így vezetni.

Ne próbálja senki utána csinálni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Anna Mária: Igy könnyü! Én 60 éves voltam, amikor megszereztem a jogositványt...na de ez nem rólam szól! Valóban ez a sziréna, ha csak pár pillanatig halljuk, akkor is elég, közben persze figyelni a többi közlekedő jármüvekre, esetleg az orvosra, egyszóval nagyon ügyesek!
36
Mégegyszer megnéztem, mert nem tudok betelni a technikájával. Két másik mentőt is megelőzött. Hogy nézhettek a kollégái.:O És amikor a villamos sineken megy keresztül. Kész. Letaglózott.
Adni kell neki vezetés technikai oktató állást.
Anna Mária
@36: Ugye? Egyszerűen tökéletes minden pillanata!
nemkati
Nekem valahol középtávon leesett az állam, és ottmaradt leesve...
Csak azok a mentősofőrök, akik nem tudnak így vezetni, nehogy kedvet kapjanak!
nemkati
És még valami: nagyon jól ismerem ezt az utat, mert rendszeresen végigjárom oda-vissza. Kíváncsi lennék, hogyan, és hány perc alatt tenné meg ezt a távot a reggeli vagy a délutáni csúcsforgalomban? Mert ez vagy egy ünnepnapon volt, vagy nem is tudom, mikor lehetett.
sziha
Igen sokszor lehetett mar a 141-es mentoottogepjarmusarkanyt vonulni latni, hala a kolleganak. Ezeket a videokat megnezve a laikusok is radobbenhetnek, hogy bizonyos helyzetekben milyen nehez is mentosofornek lenni... En meg arra, hogy ez nekem baromira hianyzik, de otthon mar nem megy... Sok sikerest vonulast meg, kollega, erj mindig epsegben oda, ahova tartasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.