Horrorisztikus részletekről számoltak be a tanúk Balogh József korábbi fideszes országgyűlési képviselő két évvel ezelőtti asszonyveréséről – írja a Blikk.hu.

Fülöpháza jelenlegi polgármestere elismerte, kétszer úgy ütötte meg az asszonyt, hogy annak az orr- és járomcsontja is eltört.

A Blikk tudósítója látta azt a fotót, amely az asszonyról készült a verekedést követően: a nő orrából dőlt a vér, állán át a ruhájára folyt, ujjnyi csíkokban már rászáradt.

Mint kiderült, Terike csak azért tudott elmenekülni, mert Balogh az őket szétválasztani igyekvő, nevelt fiát is leütötte. Eközben a nő egy kilométeren keresztül futott a szántásban, s meg sem állt R. Lászlóék házáig, aki vallomást tett a bíróságon.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
,,Aztán jött a vak komondor, Havas. Oldalról ugrott ránk, a földre zuhantunk. Én órákkal később a véres ágyneműben ébredtem "

Cicafiú!Ha egy komondor rád ugrik,nem véres lesz az ember,hanem szaros. 2;a komondorra nem jellemző,hogy ágyba fektessen bárkit is.3;Milyen hitvány párt lehet az,mely ilyen embert soraiba emel.4;Az asszonyt nem verni,hanem szeretni kell.5;gondolom mos főz takarít rád.és esténként könyörög,hogy verd meg jó alaposan,de még a kutyát is kűld rá!Ha ilyen abberált a család,hogy nem szúrt szemet a környéknek?
Amennyiben a jog téged kimákoz,az egyet bizonyít majd.A törvény előtti egyenlőség magyarországon halott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikida14
Legszomorúbb az, hogy a város polgárai ennek ellenére megválasztották polgármesternek!
Ennyire érzéketlenek, ennyire kiszolgáltatottak, ennyire erkölcstelenek? Nem tudom, csak felteszem kérdéseimet, hogy egy nőverő, hazudozó, aljas ember mit meg nem tehet, ha az emberek ennek ellenére rá adták voksukat. Ma már úgy látom, hogy az emberek sokaságából hiányzik a gerincesség, az erkölcsi morál.
Tibor43
A "jó" ügyvéd megmagyarázhatja,hogy a szegény komondor nem csak a látását,hanem a szaglását is elvesztette,azért rohangált a szántásban és "véletlenül" átesett rajta az asszony...
Boszi27
@papa.49: Ha férfi lenne, meg sem történt volna ez az eset. Nem mondom rá hogy állat, mert állatvédő vagyok, és egyetlen fajt sem ismerek, amely hasonlítana a "polg. mester úr"-ra. Ha ismerné a fogalmat becsület, szégyen stb akkor nem is indult volna az önkori választáson.
paolo006
Ugyan honnan ismerné a büdöstojás? Becsület, tisztesség? Na ő ilyet nem ismer. Elég rá nézni. "Minden penzemet rá bíznám." Csak azt nem tudom, hogy ki az a barom aki egy ilyet megválaszt valaminek. Ki szavaz egy ilyen tetűre???
kukac50
A Fideszesek erővel csinálnak mindent! Ilyen a példakép ember, gyáva aljas aki egy nőre kezet emel!
dr lópicigáspár
Szántásba... Még jó, hogy nem vetésbe, mert akkor kárt is okozott volna a teri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.