Több mint egy hónapja veszett nyoma egy 19 éves gyáli fiúnak, Patriknak. Nagyon valószínű, hogy vasárnap este az ő holttestét fedezték fel egy kútban, legalábbis a BorsOnline és a Blikk forrásai is ezt állítják és a Hír24 is szinte biztosra veszi információi alapján.

Bár a tényt a rendőrség még nem erősítette meg, a Blikk azt is tudni véli, hogy a holttestet rossz állapotban találták meg, de ruha volt rajta. Az azonosítást segíthette a fiú mellkasán lévő jellegzetes tetoválás.

Az áldozat még április 12-én tűnt el. Utoljára akkor látták, mikor egy trafikba ment barátaival, amikor is hozzájuk csapódott egy ukrán, harmincas éveiben járó férfi.

Éjfél körül sétáltunk ki a polgármesteri hivatalnál lévő térre, itt jött oda hozzánk ez a férfi. Egyáltalán nem beszélt magyarul, de kézzel-lábbal valahogy megértettük egymással magunkat. A férfi a személyijét mutogatta, amelyben az állt, hogy "Kiril Petrov", de hogy valóban így hívták-e, nem tudni. Azt mutogatta, hogy kamionos, és nem messze parkolt le. Trafikot keresett, ehhez kért segítséget

- mesélte korábban szintén a Blikknek a fiú egyik barátja.

Később azonban hármasban maradtak: az áldozat, egy barátja és "Petrov". Az ukrán férfi belekötött a barátba, aki ezért haza ment. Az egyébként alkoholos befolyásoltság alatt álló Patrik így kettesben maradt az ismeretlen férfival. Másnap mindössze a fiú fél pár cipőjét találták meg.

Frissítés: az áldozat hozzátartozói a legnagyobb közösségi oldalra írták ki, hogy a fiú elhunyt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Ilyenkor mondom, hogy szemet szemért...
Remélem, hogy meglesz az a mocsok - és ad okot a fegyverhasználatra...

RÉSZVÉTEM.
Strong
...Gyilkosság helyett baleset áldozata lehetett a gyáli fiú..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.