Négy vasútállomás átépítésére több pénzt költ a kormány, mint amennyit az új Puskás stadion megépítésére szánnak – írja a 444.hu.

A felcsúti kisvasút 600 milliós beruházása eltörpül négy már most is üzemelő állomás felújítása mellett. Nettó 116 milliárdot költ a kormány úgy, hogy közben a terveken nem úgy tűnik, hogy modern, a mai igényeknek megfelelő állomások születnének a mostaniak helyén.

A Békéscsabai állomásra 34,9 milliárd forint megy el, a székesfehérvárit 33,4 milliárdból újítják fel, a debreceni is kap 21 milliárdot és Vácon is megújul az állomás, potom 19,6 milliárd forintból.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Rohad a Lánchíd, Meg vannak számlálva a napjai a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Campusának. Úgy tudjuk, a kertészettudományi, élelmiszer-tudományi, tájépítészeti kart leválasztják. Egyetemi forrásaink szerint a Villányi úti ingatlanokat pedig eladják, hogy az azért kapott pénzt is a Budai Vár újjáépítésére fordítsák.
Az ég rogyassza á az eget erre a kormányra !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Szuper vasútállomásokon fog átcammogni a büdös, koszos lassú, mindenhol megálló személyvonat 100 km-t négy óra alatt megtéve. Igaz a lepusztult, fapados kocsikban lesz wifi meg pincérkiszolgálás. Halálbiztos, hogy valami haveri üzlet áll a dolog mögött.
Desischado
@justhpeter: Na, akkor ketten vagyunk, mert nekem is ez a sanda gyanúm! Nyanyának meg igaza van, nem inkább azokkal kéne foglalkozni, ami fontos?! Rohadt, szemét rablóbanda!
kkalman
Nem tudom, Európa boldogabbik felén mennyibe kerül egy vasútállomás felújítása, de abban biztos vagyok, hogy ez egy újabb mutyilehetőség.
kekig
Őrült iramban tömik a s.nyaló fidessess cimbik zsebeit! "Természetesen" minden tendert ezek a gerinctelen mocskok fognak nyerni!!
mate03
@kkalman: Sajnos ez már nem lehetőség,hanem eldöntött tény!
Alcsuti
Orbáni fegyelmezett gazdálkodás.

"Azt azonban a németek, hogy az ő adójukból finanszírozzák egy hibbant, megalomán kormányfő családi kisvasútját már nem nyelik le."
Napi 7000 utassal számolnak???
Honnan a a faszból szednek össze ennyi közmunkást, aki reggeltől estig oda-vissza vonatozgat majd.

És azt üzenik a felcsuti suttyónak, hogy inkább ezzel szórakozzon.

www.kesdobalo.eoldal.hu/img/original/168/lofasz.jpg

“Azok a vállalkozások, amelyek egyik évről a másikra ötszörösére növelik adózás előtti eredményüket, elhalaszthatják az adó megfizetését, így több forrásuk marad tevékenységük bővítésére.”
Jelentette be Tállai zsírparaszt a jövő évi adótervekről.
Segítsünk egy kicsit a tolvajoknak, ne kelljen már azzal bíbelődniük, hogy hogy lopják ki az országból, és ne hónapokkal később kelljen megtalálni a sublót alatt a szétgurult milliárdokat.
Tényleg felelős gazdálkodás.
Szinte hetente ad át vagy egy hidat, vagy egy disznóólat, vagy egy stadiont, vagy egy kézfogást, de mindenhol megígér 4 sávos autóutat, autópályát, M6-ost a határig a túloldalon meg semmi, miközben egy félig már elkészült autópálya építkezést leállíttat "Brüsszelben is kiverte a biztosítékot a kilométerenként négymilliárdért épített autópálya-szakasz, ezért nem finanszírozzák."
Amióta országjáró kőrúton van ez a suttyó, lassan már a nemzeti jövedelmünket is elígéri egy disznóól, hídavatás, alapkőletételnél. Lesz mindenhol 4 sávos autóút, autópálya, repülőtér, vasútállomás felújítás

A vége pedig az lesz, mint a nagy dirrel-durral beharangozott Ferihegyi gyorsvasút, amit majd a kínaiak építenek. Ma már szó sincs róla.

Mi lenne, ha felelőtlen lenne a felcsuti suttyó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.