Igen nagy botrány kerekedett abból, hogy az Omega együttes egy része fellép az Orbán Viktor kertje végébe állított felcsúti stadionban. Most beszállt a mókába Nagy Feró is, aki a fellépők pártján foglalt állást a Magyar Narancsnak.

Az énekes arra a kérdésre, hogy ő fellépne-e Felcsúton, azt felelte:

Bizonyára igen, volna az a pénz… Ez azért nehéz kérdés, mert maga a fellépés is bonyolult ügy. (...) Azt is tudjuk viszont, hogy manapság Felcsúton, a miniszterelnök falujának főutcáján, ha csak végigsétál egy ismertebb ember, az már esemény, hír a napi sajtóban. Aztán hosszasan elemzik, hogy miért akkor, miért úgy, kivel volt... Ilyen lett a világ. Magát a stadiont én még csak képeken láttam, de most elmegyek és megnézem magam is. Állítólag nagyon szép. A koncert is érdekel

- mondta el.

Nagy Feró azt is hozzátette: ő személyesen elfogult az Omegával és Kóbor Jánossal. Még pedig azért, mert mikor anno a '80-as években az ellenzékinek elkönyvelt Beatrice szabályosan a fennmaradásáért küzdött, ők "kőkeményen melléjük álltak és segítettek".

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@csa-csa: A nemzet csótánya elég szépen sírt, kapott is valamelyik tehetsegg-kutató zsűritagjaként néhány milliócskát...:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
"Pénzért? Szopok,nyalok,gombot varrok!" H.G.
KERKA
@wagabund: lehet, hogy a nyugdíját nem tudják felemelni, de akadtak itt olyan csótányok, akik több milliót kaptak a vállalkozáshoz, mitadisten megszünt a tartozásuk, kaptak valami kitüntetést ami hosszutávra megoldotta az anyagi gondjait, esetleg még trafik koncessziót is sikerült tarhálnia. Hosszú lenne a lista:))
papa.49
Hát Feró CSÓTÁNY VOLTÁL, DE AZ IS MARADTÁL!!!
Desischado
Egy embernek vannak elvei. bármennyire is kéne a pénz, én nem ugrálnék orbánék előtt! Ez csúnya volt, Feró!
Yeromos
Feró a te pályafutásodba nagyon jól beleillik agy felcsuti fellépés, Disco zenével kezdtél, majd a NEMZET CSÓTÁNYAKÉNT remekül megéltél az uttörődalokból. Azóta meg játszod a celeb szerepet, Te tényleg egy csótány vagy.
Vizual
Nagy Feró már a Beatricsével együtt sem tetszett. Én ezt a protezst nem szerettem soha. Mostanra, hogy kicsit ők is leadtak a polgár pukasztásból van egy két száma amit elfogadok és szívesen hallgatok. De bármikor is láttam, Tv.-n főleg nyilatkozni a nyaligép esete merült fel bennem. Mára igazi csótány lett. Most, hogy megöregedett talán szinten kellene tartania magát. Most akkor kijön belőle a szélsőjobb.? Mert annak idején megtűrték és ehhez nem sok köze van az állandóan külföldre menekült Omegának. Ott is nyaltak már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.