Michael Jackson dalaiból adtak éppen szabadtéri koncertet a debreceni Rocksuli tanítványai és tanárai, mikor is ezt a közterület-felügyelet két munkatársának sikerült tönkretennie – írta a NOL.hu.

A közterület-felügyelők ugyanis az egyik dal kellős közepén állíttatták le a koncertet. Egyszerűen odasétáltak a fellépőkhöz és azt mondták, azonnal hagyják abba a zenélést, a hangosításnak legyen vége, húzzák ki a konnektorból a hangszórók vezetékét. Nem hatotta meg őket, hogy rengetegen nézik a műsort.

A zenészeknél nem volt ott a hivatalos papír a fellépésre, de a közterület-felügyelők néhány telefon után – ami közben természetesen tovább szünetelt a koncert – kiderítették, hogy valóban van rá engedélyük.

A NOL szerint a közönség felháborodott az eljáráson, hiszen ez az egész anélkül is kideríthető lett volna, hogy a szám közepén szakítják meg a koncertet és botrányt okoznak. Egyébként ki is fütyülték a közterület-felügyelőket és olyanokat kiabáltak nekik, hogy "kultúrbarbárok" és követelték, hogy "húzzanak el" – írta a lap.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
A hatalom mindenek felett. Majd mi megmutatjuk , akkor is az lesz amit mi akarunk,ha tetszik ,ha nem ! Akár a KDNP + FIDESZ !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.